- anionen, kationen; som van alle geladen deeltjes ongeacht stof (Niet relevant, moet samen ong. 0 zijn, anders heb je geladen water)
- TACC10, wordt uitgezocht bij 10 graden celcius
- TACC90 (Haaren) bij 90 graden celcius
- Koloniegetal 22 CC, Verzameling van alle bacterien die groeien bij 22c (Niet relevant)
- Evenwichts - pH
- EDTA, Ethyleen Thetra Azijnzuur, meetverplichting (voorzorgsnorm) - Distributie vs productie norm
- Carbonaat, Waterstof of bicarbonaat? (Waterkwaliteit)
- Organische koolstof


- Theoretisch afzetbaar calcium carbonaat (berekende afzetting van kalk)
