DOC - dokumentacja projektowa + SCRUM manual
WORKSPACE - nasze pliki z przypadkami testowymi
TEMPLATES - zacząłem tworzeyć plik REQ_TC_TRACABILTY.xlsx tak by przed wprowadzenmiem do Zephyr było łatwiej (propozycja)
TEMPLATES - zephyr_new_task.jpg screen z dokumentacji Zephyr'a, tak by zobaczyc jak wygląda formularz do wprowadzenia TC (link - https://zephyrdocs.atlassian.net/wiki/spaces/ZE61/pages/270336014/Adding+a+Test+Case)
