# HTML CSS Assignment one
Uppgift: HTML5 Sida. Drop down. Meny till Vänster med 5 meny alternativ (länkar/behöver inte gå någonstans). Logga till vänster. I mitten centrerad "slideshow", med bilder. Under det minst 4 bilder (eller fler) som är ordnade så att beroende på sidans bredd så kommer de ordna sig horizontellt eller vertikalt. Och om sidan är "medelbred" så lägger dig sig i ett 2x2 mönster. En footer med information i botten. Menyn i toppen skall vara "sticky" dvs vara kvar om
