Основна мета цього домашнього завдання - випробувати розгортання багатонодової інсталяції Cassandra. Кілька наступних завдань полягатиме у побудові програм, які взаємодіють з Cassandra. Перед тим як з нею взаємодіяти потрібно навчитися її розгортати. Розгортання виконуватиметься на базі платформи Docker.

Вимоги до завдання:

Підготувати bash скрипт (run-cluster.sh), який запускатиме у detached режимі інсталяцію Cassandra. Інсталяція повинна складатися з трьох вузлів (nodes), які відносяться до однієї мережі. Мережа повинна окремо створюватися в цьому скрипті. Повинен також бути скрипт (shutdown-cluster.sh). Який зупиняє і видаляє цю інсталяцію.
Підготувати скрипт, який містить DDL (data definition language) команди, які створюватимуть кейспейс (keyspace) в запущеній базі і дві таблиці в цьому кейспейсі.
Підготувати скрипт, який містить DML (data manipulation language) команди для вставки 2 рядків в кожну з цих таблиць.
Послідовно запустити всі описані скрипти і продемонструвати, що дані були записані в таблиці (з допомогою команди SELECT).
Робота вважатиметься виконаною якщо вона міститиме:

скрипти запуску і видалення інсталяції Cassandra
скрипт створення кейспейсу і таблиць
скрипт вставки даних в таблиці
скріншоти з:
результатом створення інсталяції (docker ps, в якому видно три працюючі контейнери)
результатом створення таблиць (show tables)
результатом запитів до таблиць (select * до кожної)
Назва кейспейсу:hw2_%surname% (де %surname% це ваше прізвище)

Назва таблиць:favorite_songs, favorite_movies

Схема таблиці favorite_songs:id, author, song_name, release_year

Схема таблиці favorite_movies:id, name, producer, release_year

Рядки, які додавати в таблиці:ваші улюблені композиції та фільми


ДОДАТКОВИЙ БАЛ:

Підготувати docker-compose.yaml для запуску і видалення інсталяції.

Роботу надсилайте у вигляді посилання на Merge Request у Gitlab.