Завдання

Створити об’єкт “студент” та проаналізувати його табель. Завдання має бути виконане на чистому Javascript без використання бібліотек типу jQuery або React.

Технічні вимоги:

Створити порожній об’єкт student, з полями name та lastName.
Запитати у користувача ім’я та прізвище студента, отримані значення записати у відповідні поля об’єкта.
У циклі запитувати у користувача назву предмета та оцінку щодо нього. Якщо користувач натисне Cancel при n-питанні про назву предмета, закінчити цикл. Записати оцінки з усіх предметів як студента tabel.
порахувати кількість поганих (менше 4) оцінок з предметів. Якщо таких немає, вивести повідомлення “Студент переведено на наступний курс”.
Порахувати середній бал з предметів. Якщо він більше 7 – вивести повідомлення Студенту призначено стипендію.
Література:

Об’єкти як асоціативні масиви
Перебір властивостей об’єктів