### Дане завдання не обов'язкове для виконання

## Теоретичні питання

1. Напишіть, як ви розумієте рекурсію. Навіщо вона використовується на практиці?
Рекурсія - це коли функція викликає сама себе, використовується наприклад коли є 
кілька простих завдань, й може бути зручно їх вирішити за допомогою рекурсії, такий код 
виглядатиме простіше

## Завдання

Реалізувати функцію підрахунку факторіалу числа. Завдання має бути виконане на чистому Javascript без використання бібліотек типу jQuery або React.

#### Технічні вимоги:

- Отримати за допомогою модального вікна браузера число, яке введе користувач.
- За допомогою функції порахувати факторіал числа, яке ввів користувач і вивести його на екран.
- Використовувати синтаксис ES6 для роботи зі змінними та функціями.

#### Необов'язкове завдання підвищеної складності
- Після введення даних додати перевірку їхньої коректності. Якщо користувач не ввів число, або при введенні вказав не число, - запитати число заново (при цьому значенням для нього повинна бути введена раніше інформація).

#### Література:
- [Рекурсія, стек](https://learn.javascript.ru/recursion)
