// Завдання

// Реалізувати функцію фільтру масиву за вказаним типом даних. Завдання має бути виконане на чистому Javascript без використання бібліотек типу jQuery або React.

// Технічні вимоги:
// Написати функцію filterBy(), яка прийматиме 2 аргументи. Перший аргумент - масив, який міститиме будь-які дані, другий аргумент - тип даних.
// Функція повинна повернути новий масив, який міститиме всі дані, які були передані в аргумент, за винятком тих, тип яких був переданий другим аргументом. Тобто якщо передати масив ['hello', 'world', 23, '23', null], і другим аргументом передати 'string', то функція поверне масив [23, null].
// Література:
// Масиви з числовими індексами
// Масив: перебираючі методи
// Шість типів даних, typeof



// Теоретичні питання

// Опишіть своїми словами як працює метод forEach.
// - перебірає масив та виконує функцію для його елементів

// Як очистити масив?
// let array = ['a',' b', 'c'] ;
// array = []
// console.log(array);

//     
// Як можна перевірити, що та чи інша змінна є масивом?
// console.log(typeof array)





//старе рішення:
// let filterBy = () => { 
// let newArr = [];
// arr.forEach(element => {
// const checkType = typeof element;
// if (!dataType.includes(checkType)) {
//  newArr.push(element);
// }    
// });
// return newArr
// }
