## Теоретичні питання
1. Опишіть своїми словами що таке Document Object Model (DOM)
 - вигляд веб сторінки в виді дерева узлів та HTML тегів
2. Яка різниця між властивостями HTML-елементів innerHTML та innerText?
- innerText працює з текстом всередині HTML
елемента, а inntrHTML з різним контентом всередіні HTML тегів включно і з текстом 
3. Як можна звернутися до елемента сторінки за допомогою JS? Який спосіб кращий?
- document.querySelector() зручно по класу, по тегу, по атрібуту тощо,
також є інші способи, getElementById(), getElementTagName(), getElementsByClassname(), querySelectorAll() тощо

## Завдання

Код для завдань лежить в папці project.

1) Знайти всі параграфи на сторінці та встановити колір фону #ff0000

2) Знайти елемент із id="optionsList". Вивести у консоль. Знайти батьківський елемент та вивести в консоль. Знайти дочірні ноди, якщо вони є, і вивести в консоль назви та тип нод.

3) Встановіть в якості контента елемента з класом testParagraph наступний параграф - <p>This is a paragraph<p/>

4) Отримати елементи <li>, вкладені в елемент із класом main-header і вивести їх у консоль. Кожному з елементів присвоїти новий клас nav-item.

5) Знайти всі елементи із класом section-title. Видалити цей клас у цих елементів.  

#### Література:

- [Пошук DOM елементів](https://uk.javascript.info/searching-elements-dom)