Теоретичне питання

Поясніть своїми словами, як ви розумієте, що таке деструктуризація і навіщо вона потрібна:

 // деструктуризація в JavaScript це синтаксичний прийом, який дозволяє взяти необхідні значення з об'єктів або масивів і присвоїти їх змінним в більш зручний вигляд. 

Переваги:
Зручність: Деструктуризація робить код більш зрозумілим і зручним для роботи зі складними структурами даних, такими як об'єкти та масиви.
Вибіркове отримання: Можна вибирати лише ті дані, які потрібні з об'єкта або масиву, і ігнорувати решту.
Підвищення читабельності: Код стає більш зрозумілим і компактним завдяки деструктуризації.
Ось приклади деструктуризації в JavaScript:



Усі завдання потрібно виконати, використовуючи синтаксис деструктуризації

Завдання 1

Дві компанії вирішили об'єднатись, і для цього їм потрібно об'єднати базу даних своїх клієнтів.

У вас є 2 масиви рядків, у кожному з них – прізвища клієнтів. Створіть на їх основі один масив, який буде об'єднання двох масивів без повторюваних прізвищ клієнтів.



Завдання 2

Перед вами массив characters, що складається з об'єктів. Кожен об'єкт описує одного персонажа.

Створіть на його основі масив charactersShortInfo, що складається з об'єктів, у яких є тільки 3 поля - ім'я, прізвище та вік.



Завдання 3

У нас є об'єкт' user:

Напишіть деструктуруюче присвоєння, яке:

властивість name присвоїть в змінну ім'я
властивість years присвоїть в змінну вік
властивість isAdmin присвоює в змінну isAdmin false, якщо такої властивості немає в об'єкті
Виведіть змінні на екран.



Завдання 4

Детективне агентство кілька років збирає інформацію про можливу особистість Сатоши Накамото. Вся інформація, зібрана у конкретному році, зберігається в окремому об'єкті. Усього таких об'єктів три - satoshi2018, satoshi2019, satoshi2020.

Щоб скласти повну картину та профіль, вам необхідно об'єднати дані з цих трьох об'єктів в один об'єкт - fullProfile.

Зверніть увагу, що деякі поля в об'єктах можуть повторюватися. У такому випадку в результуючому об'єкті має зберегтися значення, яке було отримано пізніше (наприклад, значення з 2020 пріоритетніше порівняно з 2019).

Напишіть код, який складе повне досьє про можливу особу Сатоші Накамото. Змінювати об'єкти satoshi2018, satoshi2019, satoshi2020 не можна.



Завдання 5

Дано масив книг. Вам потрібно додати до нього ще одну книгу, не змінюючи існуючий масив (в результаті операції має бути створено новий масив).




Завдання 6

Даний об'єкт employee. Додайте до нього властивості age і salary, не змінюючи початковий об'єкт (має бути створено новий об'єкт, який включатиме всі необхідні властивості). Виведіть новий об'єкт у консоль.




Завдання 7

Доповніть код так, щоб він коректно працював

