Теоретичне питання

Поясніть своїми словами, як ви розумієте, як працює прототипне наслідування в Javascript
Для чого потрібно викликати super() у конструкторі класу-нащадка?

//Прототипне наслідування в Javascript - 
можливість розширювати властивості одного об'єкта не за рахунок перепризначення, а за рахунок запозичення з іншого об'єкта

//Super()треба щоб побудувати метод основі батьківського метода,та налаштувати або розширити функціональність. 

Для цього в класах використовують ключове слово "super".

Завдання

Створити клас Employee, у якому будуть такі характеристики - name (ім'я), age (вік), salary (зарплата). Зробіть так, щоб ці характеристики заповнювалися під час створення об'єкта.
Створіть гетери та сеттери для цих властивостей.
Створіть клас Programmer, який успадковуватиметься від класу Employee, і який матиме властивість lang (список мов).
Для класу Programmer перезапишіть гетер для властивості salary. Нехай він повертає властивість salary, помножену на 3.
Створіть кілька екземплярів об'єкта Programmer, виведіть їх у консоль.
Примітка

Завдання має бути виконане на чистому Javascript без використання бібліотек типу jQuery або React.

Література:
Класи на MDN
Класи в ECMAScript 6
