Виведіть цей масив на екран у вигляді списку (тег ul – список має бути згенерований за допомогою Javascript).
На сторінці повинен знаходитись div з id="root", куди і потрібно буде додати цей список (схоже завдання виконувалось в модулі basic).
Перед додаванням об'єкта на сторінку потрібно перевірити його на коректність (в об'єкті повинні міститися всі три властивості - author, name, price). Якщо якоїсь із цих властивостей немає, в консолі має висвітитися помилка із зазначенням - якої властивості немає в об'єкті.
Ті елементи масиву, які не є коректними за умовами попереднього пункту, не повинні з'явитися на сторінці.
Примітка
Завдання має бути виконане на чистому Javascript без використання бібліотек типу jQuery або React.

Література:
Перехоплення помилок, "try..catch"
try...catch на MDN



Теоретичне питання

Наведіть кілька прикладів, коли доречно використовувати в коді конструкцію try...catch.
- при вводі логінів та паролей щоб відстежити помилки валідації, такі як некоректні дані або недопустимі формати
- при роботі з файлами, аби не впасти з критичною помилкою якщо є відсутність файла або відмова в доуступі
- про роботі за даними в обʼектах як в дз