## Теоретический вопрос

1. Описать своими словами для чего вообще нужны функции в программировании.
2. Описать своими словами, зачем в функцию передавать аргумент.

Функції створили для того, щоб написати один раз код для певної дії і при наступній необхідності дії використовувати цю функцію.
Аргумент передається для того щоб функція виконала певні дії з ним.



