 


\documentclass{article}
\usepackage[utf8]{inputenc}
\usepackage[english]{babel} % English hyphenation etc.
\usepackage{amsmath} % Mathematical symbols
\usepackage{amssymb} % Symbols
\usepackage{url} % Fancy url's
\usepackage{graphicx}
\usepackage{caption}% Captions onder figuur gecentreerd
\usepackage{subcaption} % Subfigure environment 
%\usepackage{gensymb} %degree
\usepackage{float}
\usepackage[hidelinks]{hyperref}
%\usepackage{flafter} % Figuren staan nooit voor waar ze in de tekst voorkomen
\usepackage[Gray,squaren,thinqspace,thinspace]{SIunits} % Elegant eenheden zetten
\usepackage[version=3]{mhchem} % ingeven van chemische fomules
\usepackage{cleveref} % Paragraaf tekens
\usepackage{lipsum}
%\setlength{\parskip}{1em}


\title{vop-roadrunner-project}


\date{February 2019}

\begin{document}

\maketitle
\begin{center}
    \author{Keano De vos},
    \author{David Devoogdt},
    \author{Selene Spruytte},
    \author{Robin Wydaeghe}

\end{center}



\begin{abstract}
\lipsum[100]

\end{abstract}


\newpage

\section{Introduction}
\label{Introduction}




\newpage
\bibliographystyle{IEEEtran}
\bibliography{References}


\end{document}
