# C_plus_loop

## Instrukcja dla klasy 1a

 ### Pamiętaj żeby wykonać kompilacje pliku Ctrl+Shift+F10
## zad 01. ! Uwaga w zadaniu 01 usunąłem nagłówek. 
## Plik się nie skompiluje. Dopisz nagłówek.

## zad 02. ! Uwaga w zadaniu 02 wisz własne nazwisko i włane imię .

https://youtu.be/Pt_OBswzpGk?si=Q9Ss0i7nvbHAzoF6

string nazwisko, imie;

int main()
{
// Podaj tutaj własne nazwisko
cout << "Podaj nazwisko: ";
cin >> nazwisko;
cout << "Podaj imie: ";
// podaj własne imie
cin >> imie;

    if ((nazwisko=="durak")&&(imie=="bartek"))
    {
        cout<<"Udalo sie autoryzacja !";
    }

    return 0;
}
## To jest instrukcja jak wysyłać kod programu na gitlab. Będziemy to ćwiczyć. 

```
cd existing_repo
git remote add origin https://gitlab.com/programista_1/1c_ilony/c_plus_2/c_plus_loop.git
git branch -M main
git push -uf origin main
```
![Alt text](image.png)

![Alt text](image-1.png)