0000.004 (0) Opened log file at time: Wed, 06 Apr 2022 06:09:21 +0000 on http://timber.local
0000.013 (0) UpdraftPlus WordPress backup plugin (https://updraftplus.com): 2.22.7.25 WP: 5.9.1 PHP: 7.4.1 (cgi-fcgi, Windows NT DESKTOP-81GDDF0 10.0 build 19044 (Windows 10) AMD64) MySQL: 8.0.16 (max packet size=16777216) WPLANG: pl_PL Server: nginx/1.16.0 safe_mode: 0 max_execution_time: 900 memory_limit: 256M (used: 28.2M | 2M) multisite: N openssl: OpenSSL 1.1.1d  10 Sep 2019 mcrypt: N LANG:  ZipArchive::addFile: Y
0000.019 (0) Free space on disk containing Updraft's temporary directory: 10578.4 MB
0000.028 (0) Tasks: Backup files:  (schedule: manual) Backup DB: 1 (schedule: daily)
0000.034 (0) Processed schedules. Tasks now: Backup files:  Backup DB: 1
0000.048 (0) Requesting semaphore lock (d) (apparently via scheduler: last_scheduled_action_called_at=1649139732, seconds_ago=85629)
0000.069 (0) Set semaphore last lock (d) time to 2022-04-06 06:09:21
0000.074 (0) Semaphore lock (d) complete
0000.097 (0) Backup run: resumption=0, nonce=adc31d705c58, file_nonce=adc31d705c58 begun at=1649225361 (0s ago), job type=backup
0000.109 (0) Scheduling a resumption (1) after 300 seconds (1649225661) in case this run gets aborted
0000.122 (0) This backup run is not intended for files - skipping
0000.127 (0) Beginning creation of database dump (WordPress DB)
0000.133 (0) SQL compatibility mode is: NO_ZERO_IN_DATE,ERROR_FOR_DIVISION_BY_ZERO,NO_ENGINE_SUBSTITUTION
0000.202 (0) Table sk_options: Total expected rows (approximate): 1012
0000.265 (0) Table sk_options: Rows added in this batch (next record: 15676): 1021 (uncompressed bytes in this segment=886854) in 0.08 seconds
0000.297 (0) Table sk_options: finishing file(s) (2, 116.5 KB)
0000.321 (0) Table sk_users: Total expected rows (via COUNT): 1
0000.326 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 20 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0000.337 (0) Table sk_users: Rows added in this batch (next record: 1): 1 (uncompressed bytes in this segment=1507) in 0.02 seconds
0000.359 (0) Table sk_users: finishing file(s) (2, 0.6 KB)
0000.381 (0) Table sk_usermeta: Total expected rows (via COUNT): 62
0000.387 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 100 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0000.400 (0) Table sk_usermeta: Rows added in this batch (next record: 144): 62 (uncompressed bytes in this segment=18443) in 0.03 seconds
0000.427 (0) Table sk_usermeta: finishing file(s) (2, 4.3 KB)
0000.452 (0) Table sk_actionscheduler_actions: Total expected rows (via COUNT): 5
0000.459 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 20 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0000.470 (0) Table sk_actionscheduler_actions: Rows added in this batch (next record: 317): 5 (uncompressed bytes in this segment=3159) in 0.03 seconds
0000.497 (0) Table sk_actionscheduler_actions: finishing file(s) (2, 0.9 KB)
0000.516 (0) Table sk_actionscheduler_claims: Total expected rows (via COUNT): 0
0000.527 (0) Table sk_actionscheduler_claims: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=622) in 0.01 seconds
0000.548 (0) Table sk_actionscheduler_claims: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0000.567 (0) Table sk_actionscheduler_groups: Total expected rows (via COUNT): 4
0000.572 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 20 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0000.585 (0) Table sk_actionscheduler_groups: Rows added in this batch (next record: 4): 4 (uncompressed bytes in this segment=795) in 0.02 seconds
0000.606 (0) Table sk_actionscheduler_groups: finishing file(s) (2, 0.5 KB)
0000.626 (0) Table sk_actionscheduler_logs: Total expected rows (via COUNT): 15
0000.631 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 20 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0000.638 (0) Table sk_actionscheduler_logs: Rows added in this batch (next record: 405): 15 (uncompressed bytes in this segment=2193) in 0.02 seconds
0000.658 (0) Table sk_actionscheduler_logs: finishing file(s) (2, 0.7 KB)
0000.686 (0) Table sk_commentmeta: Total expected rows (via COUNT): 5
0000.691 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 20 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0000.697 (0) Table sk_commentmeta: Rows added in this batch (next record: 5): 5 (uncompressed bytes in this segment=896) in 0.02 seconds
0000.725 (0) Table sk_commentmeta: finishing file(s) (2, 0.5 KB)
0000.745 (0) Table sk_comments: Total expected rows (via COUNT): 4
0000.750 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 20 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0000.757 (0) Table sk_comments: Rows added in this batch (next record: 4): 4 (uncompressed bytes in this segment=3142) in 0.02 seconds
0000.776 (0) Table sk_comments: finishing file(s) (2, 1.1 KB)
0000.798 (0) Table sk_links: Total expected rows (via COUNT): 0
0000.809 (0) Table sk_links: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=1468) in 0.02 seconds
0000.829 (0) Table sk_links: finishing file(s) (2, 0.5 KB)
0000.855 (0) Table sk_postmeta: Total expected rows (approximate): 1424
0000.907 (0) Table sk_postmeta: Rows added in this batch (next record: 2927): 1443 (uncompressed bytes in this segment=175696) in 0.06 seconds
0000.935 (0) Table sk_postmeta: finishing file(s) (2, 21.1 KB)
0000.961 (0) Table sk_posts: Total expected rows (via COUNT): 236
0000.965 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 250 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0001.030 (0) Table sk_posts: Rows added in this batch (next record: 384): 236 (uncompressed bytes in this segment=285641) in 0.08 seconds
0001.057 (0) Table sk_posts: finishing file(s) (2, 53 KB)
0001.077 (0) Table sk_term_relationships: Total expected rows (approximate): 80
0001.089 (0) Table sk_term_relationships: Rows added in this batch (next record: 100000): 83 (uncompressed bytes in this segment=1860) in 0.02 seconds
0001.114 (0) Table sk_term_relationships: finishing file(s) (2, 0.6 KB)
0001.140 (0) Table sk_term_taxonomy: Total expected rows (via COUNT): 30
0001.146 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 50 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0001.158 (0) Table sk_term_taxonomy: Rows added in this batch (next record: 33): 30 (uncompressed bytes in this segment=2081) in 0.03 seconds
0001.186 (0) Table sk_term_taxonomy: finishing file(s) (2, 0.7 KB)
0001.210 (0) Table sk_termmeta: Total expected rows (via COUNT): 42
0001.215 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 50 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0001.223 (0) Table sk_termmeta: Rows added in this batch (next record: 50): 42 (uncompressed bytes in this segment=2397) in 0.02 seconds
0001.252 (0) Table sk_termmeta: finishing file(s) (2, 0.8 KB)
0001.275 (0) Table sk_terms: Total expected rows (via COUNT): 30
0001.281 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 50 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0001.292 (0) Table sk_terms: Rows added in this batch (next record: 33): 30 (uncompressed bytes in this segment=1943) in 0.02 seconds
0001.319 (0) Table sk_terms: finishing file(s) (2, 0.8 KB)
0001.340 (0) Table sk_wc_category_lookup: Total expected rows (approximate): 5
0001.351 (0) Table sk_wc_category_lookup: Rows added in this batch (next record: 1000): 5 (uncompressed bytes in this segment=629) in 0.01 seconds
0001.374 (0) Table sk_wc_category_lookup: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0001.395 (0) Table sk_wc_product_meta_lookup: Total expected rows (via COUNT): 13
0001.400 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 20 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0001.414 (0) Table sk_wc_product_meta_lookup: Rows added in this batch (next record: 348): 13 (uncompressed bytes in this segment=2637) in 0.02 seconds
0001.436 (0) Table sk_wc_product_meta_lookup: finishing file(s) (2, 0.7 KB)
0001.454 (0) Table sk_wc_reserved_stock: Total expected rows (approximate): 0
0001.469 (0) Table sk_wc_reserved_stock: Rows added in this batch (next record: 0): 0 (uncompressed bytes in this segment=661) in 0.02 seconds
0001.493 (0) Table sk_wc_reserved_stock: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0001.511 (0) Table sk_wc_tax_rate_classes: Total expected rows (via COUNT): 2
0001.519 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 20 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0001.531 (0) Table sk_wc_tax_rate_classes: Rows added in this batch (next record: 2): 2 (uncompressed bytes in this segment=859) in 0.02 seconds
0001.555 (0) Table sk_wc_tax_rate_classes: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0001.583 (0) Table sk_woocommerce_order_itemmeta: Total expected rows (via COUNT): 0
0001.596 (0) Table sk_woocommerce_order_itemmeta: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=821) in 0.03 seconds
0001.629 (0) Table sk_woocommerce_order_itemmeta: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0001.663 (0) Table sk_woocommerce_payment_tokenmeta: Total expected rows (via COUNT): 0
0001.673 (0) Table sk_woocommerce_payment_tokenmeta: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=830) in 0.02 seconds
0001.707 (0) Table sk_woocommerce_payment_tokenmeta: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0001.737 (0) Table sk_berocket_termmeta: Total expected rows (via COUNT): 0
0001.743 (0) Table sk_berocket_termmeta: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=679) in 0.02 seconds
0001.772 (0) Table sk_berocket_termmeta: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0001.795 (0) Table sk_braapf_product_stock_status_parent: Total expected rows (via COUNT): 13
0001.802 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 20 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0001.815 (0) Table sk_braapf_product_stock_status_parent: Rows added in this batch (next record: 348): 13 (uncompressed bytes in this segment=900) in 0.03 seconds
0001.841 (0) Table sk_braapf_product_stock_status_parent: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0001.865 (0) Table sk_braapf_product_variation_attributes: Total expected rows (approximate): 0
0001.878 (0) Table sk_braapf_product_variation_attributes: Rows added in this batch (next record: 0): 0 (uncompressed bytes in this segment=884) in 0.01 seconds
0001.900 (0) Table sk_braapf_product_variation_attributes: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0001.918 (0) Table sk_braapf_term_taxonomy_hierarchical: Total expected rows (approximate): 9
0001.924 (0) Table sk_braapf_term_taxonomy_hierarchical: Rows added in this batch (next record: 1000): 9 (uncompressed bytes in this segment=1354) in 0.01 seconds
0001.944 (0) Table sk_braapf_term_taxonomy_hierarchical: finishing file(s) (2, 0.5 KB)
0001.961 (0) Table sk_braapf_variable_attributes: Total expected rows (approximate): 1
0001.967 (0) Table sk_braapf_variable_attributes: Rows added in this batch (next record: 1000): 1 (uncompressed bytes in this segment=728) in 0.01 seconds
0001.989 (0) Table sk_braapf_variable_attributes: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0002.008 (0) Table sk_frmt_form_entry: Total expected rows (via COUNT): 0
0002.013 (0) Table sk_frmt_form_entry: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=797) in 0.01 seconds
0002.036 (0) Table sk_frmt_form_entry: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0002.064 (0) Table sk_frmt_form_entry_meta: Total expected rows (via COUNT): 0
0002.074 (0) Table sk_frmt_form_entry_meta: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=934) in 0.02 seconds
0002.100 (0) Table sk_frmt_form_entry_meta: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0002.123 (0) Table sk_frmt_form_views: Total expected rows (via COUNT): 163
0002.131 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 250 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0002.148 (0) Table sk_frmt_form_views: Rows added in this batch (next record: 163): 163 (uncompressed bytes in this segment=12660) in 0.03 seconds
0002.171 (0) Table sk_frmt_form_views: finishing file(s) (2, 1.8 KB)
0002.198 (0) Table sk_gpi_api_error_logs: Total expected rows (via COUNT): 0
0002.209 (0) Table sk_gpi_api_error_logs: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=866) in 0.02 seconds
0002.237 (0) Table sk_gpi_api_error_logs: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0002.258 (0) Table sk_gpi_custom_urls: Total expected rows (via COUNT): 0
0002.264 (0) Table sk_gpi_custom_urls: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=579) in 0.01 seconds
0002.286 (0) Table sk_gpi_custom_urls: finishing file(s) (2, 0.3 KB)
0002.306 (0) Table sk_gpi_page_blacklist: Total expected rows (via COUNT): 0
0002.311 (0) Table sk_gpi_page_blacklist: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=712) in 0.01 seconds
0002.337 (0) Table sk_gpi_page_blacklist: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0002.370 (0) Table sk_gpi_page_reports: Total expected rows (via COUNT): 291
0002.374 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 500 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0002.411 (0) Table sk_gpi_page_reports: Rows added in this batch (next record: 291): 291 (uncompressed bytes in this segment=391310) in 0.06 seconds
0002.436 (0) Table sk_gpi_page_reports: finishing file(s) (2, 78.4 KB)
0002.465 (0) Table sk_gpi_page_stats: Total expected rows (via COUNT): 3
0002.470 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 20 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0002.482 (0) Table sk_gpi_page_stats: Rows added in this batch (next record: 3): 3 (uncompressed bytes in this segment=8817) in 0.03 seconds
0002.507 (0) Table sk_gpi_page_stats: finishing file(s) (2, 1.2 KB)
0002.533 (0) Table sk_gpi_summary_snapshots: Total expected rows (via COUNT): 0
0002.544 (0) Table sk_gpi_summary_snapshots: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=964) in 0.02 seconds
0002.572 (0) Table sk_gpi_summary_snapshots: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0002.589 (0) Table sk_tinvwl_analytics: Total expected rows (approximate): 2
0002.597 (0) Table sk_tinvwl_analytics: Rows added in this batch (next record: 1000): 2 (uncompressed bytes in this segment=1125) in 0.01 seconds
0002.618 (0) Table sk_tinvwl_analytics: finishing file(s) (2, 0.5 KB)
0002.636 (0) Table sk_tinvwl_items: Total expected rows (via COUNT): 2
0002.644 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 20 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0002.663 (0) Table sk_tinvwl_items: Rows added in this batch (next record: 5): 2 (uncompressed bytes in this segment=958) in 0.03 seconds
0002.702 (0) Table sk_tinvwl_items: finishing file(s) (2, 0.5 KB)
0002.735 (0) Table sk_tinvwl_lists: Total expected rows (via COUNT): 2
0002.742 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 20 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0002.749 (0) Table sk_tinvwl_lists: Rows added in this batch (next record: 2): 2 (uncompressed bytes in this segment=819) in 0.02 seconds
0002.771 (0) Table sk_tinvwl_lists: finishing file(s) (2, 0.5 KB)
0002.818 (0) Table sk_tm_taskmeta: Total expected rows (via COUNT): 0
0002.830 (0) Table sk_tm_taskmeta: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=690) in 0.03 seconds
0002.874 (0) Table sk_tm_taskmeta: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0002.914 (0) Table sk_tm_tasks: Total expected rows (via COUNT): 0
0002.933 (0) Table sk_tm_tasks: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=944) in 0.03 seconds
0002.965 (0) Table sk_tm_tasks: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0003.010 (0) Table sk_wc_admin_note_actions: Total expected rows (via COUNT): 56
0003.018 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 100 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0003.040 (0) Table sk_wc_admin_note_actions: Rows added in this batch (next record: 2258): 56 (uncompressed bytes in this segment=10343) in 0.05 seconds
0003.077 (0) Table sk_wc_admin_note_actions: finishing file(s) (2, 2.3 KB)
0003.104 (0) Table sk_wc_admin_notes: Total expected rows (via COUNT): 50
0003.109 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 100 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0003.129 (0) Table sk_wc_admin_notes: Rows added in this batch (next record: 52): 50 (uncompressed bytes in this segment=26582) in 0.03 seconds
0003.171 (0) Table sk_wc_admin_notes: finishing file(s) (2, 6.9 KB)
0003.194 (0) Table sk_wc_customer_lookup: Total expected rows (via COUNT): 0
0003.207 (0) Table sk_wc_customer_lookup: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=1423) in 0.02 seconds
0003.230 (0) Table sk_wc_customer_lookup: finishing file(s) (2, 0.5 KB)
0003.253 (0) Table sk_wc_download_log: Total expected rows (via COUNT): 0
0003.259 (0) Table sk_wc_download_log: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=940) in 0.01 seconds
0003.279 (0) Table sk_wc_download_log: finishing file(s) (2, 0.5 KB)
0003.302 (0) Table sk_wc_order_coupon_lookup: Total expected rows (approximate): 0
0003.309 (0) Table sk_wc_order_coupon_lookup: Rows added in this batch (next record: 0): 0 (uncompressed bytes in this segment=713) in 0.01 seconds
0003.331 (0) Table sk_wc_order_coupon_lookup: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0003.351 (0) Table sk_wc_order_product_lookup: Total expected rows (via COUNT): 0
0003.357 (0) Table sk_wc_order_product_lookup: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=1223) in 0.01 seconds
0003.381 (0) Table sk_wc_order_product_lookup: finishing file(s) (2, 0.5 KB)
0003.400 (0) Table sk_wc_order_stats: Total expected rows (via COUNT): 0
0003.409 (0) Table sk_wc_order_stats: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=1136) in 0.01 seconds
0003.431 (0) Table sk_wc_order_stats: finishing file(s) (2, 0.5 KB)
0003.448 (0) Table sk_wc_order_tax_lookup: Total expected rows (approximate): 0
0003.456 (0) Table sk_wc_order_tax_lookup: Rows added in this batch (next record: 0): 0 (uncompressed bytes in this segment=795) in 0.01 seconds
0003.480 (0) Table sk_wc_order_tax_lookup: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0003.501 (0) Table sk_wc_rate_limits: Total expected rows (via COUNT): 0
0003.506 (0) Table sk_wc_rate_limits: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=654) in 0.01 seconds
0003.527 (0) Table sk_wc_rate_limits: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0003.548 (0) Table sk_wc_webhooks: Total expected rows (via COUNT): 0
0003.554 (0) Table sk_wc_webhooks: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=1316) in 0.01 seconds
0003.577 (0) Table sk_wc_webhooks: finishing file(s) (2, 0.5 KB)
0003.599 (0) Table sk_wcqcs_quick_cross_sells: Total expected rows (via COUNT): 1
0003.604 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 20 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0003.617 (0) Table sk_wcqcs_quick_cross_sells: Rows added in this batch (next record: 1): 1 (uncompressed bytes in this segment=1027) in 0.03 seconds
0003.644 (0) Table sk_wcqcs_quick_cross_sells: finishing file(s) (2, 0.5 KB)
0003.672 (0) Table sk_woocommerce_api_keys: Total expected rows (via COUNT): 0
0003.683 (0) Table sk_woocommerce_api_keys: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=1150) in 0.02 seconds
0003.713 (0) Table sk_woocommerce_api_keys: finishing file(s) (2, 0.5 KB)
0003.738 (0) Table sk_woocommerce_attribute_taxonomies: Total expected rows (via COUNT): 0
0003.746 (0) Table sk_woocommerce_attribute_taxonomies: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=1029) in 0.01 seconds
0003.769 (0) Table sk_woocommerce_attribute_taxonomies: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0003.790 (0) Table sk_woocommerce_bis_activity: Total expected rows (via COUNT): 4
0003.796 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 20 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0003.809 (0) Table sk_woocommerce_bis_activity: Rows added in this batch (next record: 4): 4 (uncompressed bytes in this segment=1348) in 0.02 seconds
0003.830 (0) Table sk_woocommerce_bis_activity: finishing file(s) (2, 0.6 KB)
0003.852 (0) Table sk_woocommerce_bis_notifications: Total expected rows (via COUNT): 1
0003.857 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 20 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0003.864 (0) Table sk_woocommerce_bis_notifications: Rows added in this batch (next record: 1): 1 (uncompressed bytes in this segment=1501) in 0.02 seconds
0003.888 (0) Table sk_woocommerce_bis_notifications: finishing file(s) (2, 0.6 KB)
0003.913 (0) Table sk_woocommerce_bis_notificationsmeta: Total expected rows (via COUNT): 0
0003.924 (0) Table sk_woocommerce_bis_notificationsmeta: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=862) in 0.02 seconds
0003.951 (0) Table sk_woocommerce_bis_notificationsmeta: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0003.972 (0) Table sk_woocommerce_downloadable_product_permissions: Total expected rows (via COUNT): 0
0003.988 (0) Table sk_woocommerce_downloadable_product_permissions: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=1606) in 0.02 seconds
0004.008 (0) Table sk_woocommerce_downloadable_product_permissions: finishing file(s) (2, 0.5 KB)
0004.035 (0) Table sk_woocommerce_log: Total expected rows (via COUNT): 0
0004.041 (0) Table sk_woocommerce_log: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=772) in 0.02 seconds
0004.071 (0) Table sk_woocommerce_log: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0004.090 (0) Table sk_woocommerce_order_items: Total expected rows (via COUNT): 0
0004.097 (0) Table sk_woocommerce_order_items: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=788) in 0.01 seconds
0004.118 (0) Table sk_woocommerce_order_items: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0004.138 (0) Table sk_woocommerce_payment_tokens: Total expected rows (via COUNT): 0
0004.145 (0) Table sk_woocommerce_payment_tokens: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=891) in 0.01 seconds
0004.203 (0) Table sk_woocommerce_payment_tokens: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0004.229 (0) Table sk_woocommerce_sessions: Total expected rows (via COUNT): 1
0004.235 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 20 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0004.246 (0) Table sk_woocommerce_sessions: Rows added in this batch (next record: 720): 1 (uncompressed bytes in this segment=7507) in 0.03 seconds
0004.274 (0) Table sk_woocommerce_sessions: finishing file(s) (2, 1.8 KB)
0004.293 (0) Table sk_woocommerce_shipping_zone_locations: Total expected rows (via COUNT): 0
0004.309 (0) Table sk_woocommerce_shipping_zone_locations: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=923) in 0.02 seconds
0004.332 (0) Table sk_woocommerce_shipping_zone_locations: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0004.355 (0) Table sk_woocommerce_shipping_zone_methods: Total expected rows (via COUNT): 2
0004.360 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 20 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0004.373 (0) Table sk_woocommerce_shipping_zone_methods: Rows added in this batch (next record: 4): 2 (uncompressed bytes in this segment=938) in 0.02 seconds
0004.399 (0) Table sk_woocommerce_shipping_zone_methods: finishing file(s) (2, 0.5 KB)
0004.418 (0) Table sk_woocommerce_shipping_zones: Total expected rows (via COUNT): 1
0004.425 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 20 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0004.431 (0) Table sk_woocommerce_shipping_zones: Rows added in this batch (next record: 2): 1 (uncompressed bytes in this segment=734) in 0.02 seconds
0004.454 (0) Table sk_woocommerce_shipping_zones: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0004.476 (0) Table sk_woocommerce_tax_rate_locations: Total expected rows (via COUNT): 0
0004.487 (0) Table sk_woocommerce_tax_rate_locations: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=880) in 0.02 seconds
0004.516 (0) Table sk_woocommerce_tax_rate_locations: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0004.539 (0) Table sk_woocommerce_tax_rates: Total expected rows (via COUNT): 0
0004.548 (0) Table sk_woocommerce_tax_rates: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=1387) in 0.02 seconds
0004.576 (0) Table sk_woocommerce_tax_rates: finishing file(s) (2, 0.5 KB)
0004.598 (0) Table sk_yith_wcan_filter_sessions: Total expected rows (via COUNT): 0
0004.604 (0) Table sk_yith_wcan_filter_sessions: Rows added in this batch (next record: -1): 0 (uncompressed bytes in this segment=966) in 0.01 seconds
0004.628 (0) Table sk_yith_wcan_filter_sessions: finishing file(s) (2, 0.4 KB)
0004.655 (0) Table sk_yoast_indexable: Total expected rows (via COUNT): 114
0004.661 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 200 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0004.704 (0) Table sk_yoast_indexable: Rows added in this batch (next record: 121): 114 (uncompressed bytes in this segment=65709) in 0.06 seconds
0004.737 (0) Table sk_yoast_indexable: finishing file(s) (2, 8.4 KB)
0004.754 (0) Table sk_yoast_indexable_hierarchy: Total expected rows (approximate): 79
0004.768 (0) Table sk_yoast_indexable_hierarchy: Rows added in this batch (next record: 1000): 79 (uncompressed bytes in this segment=2082) in 0.01 seconds
0004.788 (0) Table sk_yoast_indexable_hierarchy: finishing file(s) (2, 0.6 KB)
0004.815 (0) Table sk_yoast_migrations: Total expected rows (via COUNT): 23
0004.823 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 20 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0004.838 (0) Table sk_yoast_migrations: Rows added in this batch (next record: 23): 23 (uncompressed bytes in this segment=1254) in 0.03 seconds
0004.862 (0) Table sk_yoast_migrations: finishing file(s) (2, 0.6 KB)
0004.882 (0) Table sk_yoast_primary_term: Total expected rows (via COUNT): 4
0004.888 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 20 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0004.894 (0) Table sk_yoast_primary_term: Rows added in this batch (next record: 4): 4 (uncompressed bytes in this segment=1244) in 0.02 seconds
0004.916 (0) Table sk_yoast_primary_term: finishing file(s) (2, 0.6 KB)
0004.936 (0) Table sk_yoast_seo_links: Total expected rows (via COUNT): 66
0004.941 (0) Table is relatively small; fetch_rows will thus be: 100 (allow_further_reductions=1, is_first_fetch=1, known_bigger_than_table=1)
0004.968 (0) Table sk_yoast_seo_links: Rows added in this batch (next record: 75): 66 (uncompressed bytes in this segment=9686) in 0.04 seconds
0005.014 (0) Table sk_yoast_seo_links: finishing file(s) (2, 2.4 KB)
0005.022 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_options.table.tmpr15677.gz (1/73/fopen): adding to final database dump
0005.033 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_options.table.gz (2/73/fopen): adding to final database dump
0005.040 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_users.table.tmpr2.gz (3/73/fopen): adding to final database dump
0005.046 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_users.table.gz (4/73/fopen): adding to final database dump
0005.051 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_usermeta.table.tmpr145.gz (5/73/fopen): adding to final database dump
0005.056 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_usermeta.table.gz (6/73/fopen): adding to final database dump
0005.061 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_actionscheduler_actions.table.tmpr318.gz (7/73/fopen): adding to final database dump
0005.066 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_actionscheduler_actions.table.gz (8/73/fopen): adding to final database dump
0005.071 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_actionscheduler_claims.table.tmpr0.gz (9/73/fopen): adding to final database dump
0005.076 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_actionscheduler_claims.table.gz (10/73/fopen): adding to final database dump
0005.082 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_actionscheduler_groups.table.tmpr5.gz (11/73/fopen): adding to final database dump
0005.092 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_actionscheduler_groups.table.gz (12/73/fopen): adding to final database dump
0005.101 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_actionscheduler_logs.table.tmpr406.gz (13/73/fopen): adding to final database dump
0005.112 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_actionscheduler_logs.table.gz (14/73/fopen): adding to final database dump
0005.121 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_commentmeta.table.tmpr6.gz (15/73/fopen): adding to final database dump
0005.132 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_commentmeta.table.gz (16/73/fopen): adding to final database dump
0005.145 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_comments.table.tmpr5.gz (17/73/fopen): adding to final database dump
0005.162 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_comments.table.gz (18/73/fopen): adding to final database dump
0005.171 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_links.table.tmpr0.gz (19/73/fopen): adding to final database dump
0005.182 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_links.table.gz (20/73/fopen): adding to final database dump
0005.190 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_postmeta.table.tmpr2928.gz (21/73/fopen): adding to final database dump
0005.204 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_postmeta.table.gz (22/73/fopen): adding to final database dump
0005.213 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_posts.table.tmpr385.gz (23/73/fopen): adding to final database dump
0005.228 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_posts.table.gz (24/73/fopen): adding to final database dump
0005.235 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_term_relationships.table.tmpr100001.gz (25/73/fopen): adding to final database dump
0005.245 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_term_relationships.table.gz (26/73/fopen): adding to final database dump
0005.252 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_term_taxonomy.table.tmpr34.gz (27/73/fopen): adding to final database dump
0005.258 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_term_taxonomy.table.gz (28/73/fopen): adding to final database dump
0005.263 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_termmeta.table.tmpr51.gz (29/73/fopen): adding to final database dump
0005.269 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_termmeta.table.gz (30/73/fopen): adding to final database dump
0005.274 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_terms.table.tmpr34.gz (31/73/fopen): adding to final database dump
0005.280 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_terms.table.gz (32/73/fopen): adding to final database dump
0005.285 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_category_lookup.table.tmpr1001.gz (33/73/fopen): adding to final database dump
0005.291 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_category_lookup.table.gz (34/73/fopen): adding to final database dump
0005.296 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_product_meta_lookup.table.tmpr349.gz (35/73/fopen): adding to final database dump
0005.302 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_product_meta_lookup.table.gz (36/73/fopen): adding to final database dump
0005.307 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_reserved_stock.table.tmpr1.gz (37/73/fopen): adding to final database dump
0005.312 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_reserved_stock.table.gz (38/73/fopen): adding to final database dump
0005.318 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_tax_rate_classes.table.tmpr3.gz (39/73/fopen): adding to final database dump
0005.323 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_tax_rate_classes.table.gz (40/73/fopen): adding to final database dump
0005.328 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_order_itemmeta.table.tmpr0.gz (41/73/fopen): adding to final database dump
0005.333 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_order_itemmeta.table.gz (42/73/fopen): adding to final database dump
0005.338 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_payment_tokenmeta.table.tmpr0.gz (43/73/fopen): adding to final database dump
0005.344 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_payment_tokenmeta.table.gz (44/73/fopen): adding to final database dump
0005.350 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_berocket_termmeta.table.tmpr0.gz (45/73/fopen): adding to final database dump
0005.356 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_berocket_termmeta.table.gz (46/73/fopen): adding to final database dump
0005.362 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_braapf_product_stock_status_parent.table.tmpr349.gz (47/73/fopen): adding to final database dump
0005.367 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_braapf_product_stock_status_parent.table.gz (48/73/fopen): adding to final database dump
0005.372 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_braapf_product_variation_attributes.table.tmpr1.gz (49/73/fopen): adding to final database dump
0005.377 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_braapf_product_variation_attributes.table.gz (50/73/fopen): adding to final database dump
0005.382 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_braapf_term_taxonomy_hierarchical.table.tmpr1001.gz (51/73/fopen): adding to final database dump
0005.387 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_braapf_term_taxonomy_hierarchical.table.gz (52/73/fopen): adding to final database dump
0005.397 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_braapf_variable_attributes.table.tmpr1001.gz (53/73/fopen): adding to final database dump
0005.403 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_braapf_variable_attributes.table.gz (54/73/fopen): adding to final database dump
0005.409 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_frmt_form_entry.table.tmpr0.gz (55/73/fopen): adding to final database dump
0005.414 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_frmt_form_entry.table.gz (56/73/fopen): adding to final database dump
0005.419 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_frmt_form_entry_meta.table.tmpr0.gz (57/73/fopen): adding to final database dump
0005.425 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_frmt_form_entry_meta.table.gz (58/73/fopen): adding to final database dump
0005.429 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_frmt_form_views.table.tmpr164.gz (59/73/fopen): adding to final database dump
0005.435 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_frmt_form_views.table.gz (60/73/fopen): adding to final database dump
0005.440 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_gpi_api_error_logs.table.tmpr0.gz (61/73/fopen): adding to final database dump
0005.446 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_gpi_api_error_logs.table.gz (62/73/fopen): adding to final database dump
0005.451 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_gpi_custom_urls.table.tmpr0.gz (63/73/fopen): adding to final database dump
0005.458 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_gpi_custom_urls.table.gz (64/73/fopen): adding to final database dump
0005.463 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_gpi_page_blacklist.table.tmpr0.gz (65/73/fopen): adding to final database dump
0005.468 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_gpi_page_blacklist.table.gz (66/73/fopen): adding to final database dump
0005.473 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_gpi_page_reports.table.tmpr292.gz (67/73/fopen): adding to final database dump
0005.481 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_gpi_page_reports.table.gz (68/73/fopen): adding to final database dump
0005.487 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_gpi_page_stats.table.tmpr4.gz (69/73/fopen): adding to final database dump
0005.493 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_gpi_page_stats.table.gz (70/73/fopen): adding to final database dump
0005.498 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_gpi_summary_snapshots.table.tmpr0.gz (71/73/fopen): adding to final database dump
0005.503 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_gpi_summary_snapshots.table.gz (72/73/fopen): adding to final database dump
0005.508 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_tinvwl_analytics.table.tmpr1001.gz (73/73/fopen): adding to final database dump
0005.513 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_tinvwl_analytics.table.gz (74/73/fopen): adding to final database dump
0005.518 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_tinvwl_items.table.tmpr6.gz (75/73/fopen): adding to final database dump
0005.524 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_tinvwl_items.table.gz (76/73/fopen): adding to final database dump
0005.529 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_tinvwl_lists.table.tmpr3.gz (77/73/fopen): adding to final database dump
0005.536 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_tinvwl_lists.table.gz (78/73/fopen): adding to final database dump
0005.541 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_tm_taskmeta.table.tmpr0.gz (79/73/fopen): adding to final database dump
0005.548 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_tm_taskmeta.table.gz (80/73/fopen): adding to final database dump
0005.554 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_tm_tasks.table.tmpr0.gz (81/73/fopen): adding to final database dump
0005.559 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_tm_tasks.table.gz (82/73/fopen): adding to final database dump
0005.565 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_admin_note_actions.table.tmpr2259.gz (83/73/fopen): adding to final database dump
0005.570 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_admin_note_actions.table.gz (84/73/fopen): adding to final database dump
0005.576 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_admin_notes.table.tmpr53.gz (85/73/fopen): adding to final database dump
0005.582 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_admin_notes.table.gz (86/73/fopen): adding to final database dump
0005.587 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_customer_lookup.table.tmpr0.gz (87/73/fopen): adding to final database dump
0005.593 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_customer_lookup.table.gz (88/73/fopen): adding to final database dump
0005.598 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_download_log.table.tmpr0.gz (89/73/fopen): adding to final database dump
0005.604 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_download_log.table.gz (90/73/fopen): adding to final database dump
0005.609 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_order_coupon_lookup.table.tmpr1.gz (91/73/fopen): adding to final database dump
0005.621 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_order_coupon_lookup.table.gz (92/73/fopen): adding to final database dump
0005.627 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_order_product_lookup.table.tmpr0.gz (93/73/fopen): adding to final database dump
0005.633 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_order_product_lookup.table.gz (94/73/fopen): adding to final database dump
0005.638 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_order_stats.table.tmpr0.gz (95/73/fopen): adding to final database dump
0005.643 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_order_stats.table.gz (96/73/fopen): adding to final database dump
0005.649 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_order_tax_lookup.table.tmpr1.gz (97/73/fopen): adding to final database dump
0005.654 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_order_tax_lookup.table.gz (98/73/fopen): adding to final database dump
0005.660 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_rate_limits.table.tmpr0.gz (99/73/fopen): adding to final database dump
0005.672 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_rate_limits.table.gz (100/73/fopen): adding to final database dump
0005.678 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_webhooks.table.tmpr0.gz (101/73/fopen): adding to final database dump
0005.684 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wc_webhooks.table.gz (102/73/fopen): adding to final database dump
0005.690 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wcqcs_quick_cross_sells.table.tmpr2.gz (103/73/fopen): adding to final database dump
0005.695 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_wcqcs_quick_cross_sells.table.gz (104/73/fopen): adding to final database dump
0005.700 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_api_keys.table.tmpr0.gz (105/73/fopen): adding to final database dump
0005.706 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_api_keys.table.gz (106/73/fopen): adding to final database dump
0005.711 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_attribute_taxonomies.table.tmpr0.gz (107/73/fopen): adding to final database dump
0005.717 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_attribute_taxonomies.table.gz (108/73/fopen): adding to final database dump
0005.722 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_bis_activity.table.tmpr5.gz (109/73/fopen): adding to final database dump
0005.728 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_bis_activity.table.gz (110/73/fopen): adding to final database dump
0005.733 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_bis_notifications.table.tmpr2.gz (111/73/fopen): adding to final database dump
0005.738 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_bis_notifications.table.gz (112/73/fopen): adding to final database dump
0005.743 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_bis_notificationsmeta.table.tmpr0.gz (113/73/fopen): adding to final database dump
0005.749 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_bis_notificationsmeta.table.gz (114/73/fopen): adding to final database dump
0005.755 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_downloadable_product_permissions.table.tmpr0.gz (115/73/fopen): adding to final database dump
0005.760 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_downloadable_product_permissions.table.gz (116/73/fopen): adding to final database dump
0005.766 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_log.table.tmpr0.gz (117/73/fopen): adding to final database dump
0005.771 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_log.table.gz (118/73/fopen): adding to final database dump
0005.777 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_order_items.table.tmpr0.gz (119/73/fopen): adding to final database dump
0005.783 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_order_items.table.gz (120/73/fopen): adding to final database dump
0005.788 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_payment_tokens.table.tmpr0.gz (121/73/fopen): adding to final database dump
0005.794 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_payment_tokens.table.gz (122/73/fopen): adding to final database dump
0005.799 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_sessions.table.tmpr721.gz (123/73/fopen): adding to final database dump
0005.805 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_sessions.table.gz (124/73/fopen): adding to final database dump
0005.810 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_shipping_zone_locations.table.tmpr0.gz (125/73/fopen): adding to final database dump
0005.817 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_shipping_zone_locations.table.gz (126/73/fopen): adding to final database dump
0005.822 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_shipping_zone_methods.table.tmpr5.gz (127/73/fopen): adding to final database dump
0005.828 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_shipping_zone_methods.table.gz (128/73/fopen): adding to final database dump
0005.839 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_shipping_zones.table.tmpr3.gz (129/73/fopen): adding to final database dump
0005.845 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_shipping_zones.table.gz (130/73/fopen): adding to final database dump
0005.850 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_tax_rate_locations.table.tmpr0.gz (131/73/fopen): adding to final database dump
0005.855 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_tax_rate_locations.table.gz (132/73/fopen): adding to final database dump
0005.860 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_tax_rates.table.tmpr0.gz (133/73/fopen): adding to final database dump
0005.865 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_woocommerce_tax_rates.table.gz (134/73/fopen): adding to final database dump
0005.870 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_yith_wcan_filter_sessions.table.tmpr0.gz (135/73/fopen): adding to final database dump
0005.876 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_yith_wcan_filter_sessions.table.gz (136/73/fopen): adding to final database dump
0005.881 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_yoast_indexable.table.tmpr122.gz (137/73/fopen): adding to final database dump
0005.887 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_yoast_indexable.table.gz (138/73/fopen): adding to final database dump
0005.892 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_yoast_indexable_hierarchy.table.tmpr1001.gz (139/73/fopen): adding to final database dump
0005.898 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_yoast_indexable_hierarchy.table.gz (140/73/fopen): adding to final database dump
0005.902 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_yoast_migrations.table.tmpr24.gz (141/73/fopen): adding to final database dump
0005.909 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_yoast_migrations.table.gz (142/73/fopen): adding to final database dump
0005.915 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_yoast_primary_term.table.tmpr5.gz (143/73/fopen): adding to final database dump
0005.921 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_yoast_primary_term.table.gz (144/73/fopen): adding to final database dump
0005.927 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_yoast_seo_links.table.tmpr76.gz (145/73/fopen): adding to final database dump
0005.932 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db-table-sk_yoast_seo_links.table.gz (146/73/fopen): adding to final database dump
0005.953 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db.gz: finished writing out complete database file (327.1 KB)
0006.014 (0) Total database tables backed up: 73 (backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db.gz, size: 335055, sha1: a870220f7d318efef39c5b7a1f4073369ccd2abc, sha256: 4d6430d9379ee8abf393ab24ddc72930ad3ec55903c208c9329209091f643869)
0006.041 (0) backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db.gz: db: This file has not yet been successfully uploaded: will queue
0006.047 (0) Saving backup history. Total backup size: 327.2 KB
0006.060 (0) Requesting upload of the files that have not yet been successfully uploaded (1)
0006.076 (0) Cloud backup selection (1/1): dropbox with instance (1/1) (last)
0006.081 (0) Beginning dispatch of backup to remote (dropbox) (instance identifier s-220e3fb97a79da8ddf5bbc7b7300fa94)
0006.086 (0) Dropbox: begin cloud upload (using API version 2 with OAuth v2 token)
0006.525 (0) Successfully updated and refreshed the access token
0006.531 (0) Dropbox: access gained; setting chunk size to: 1024 KB
0006.887 (0) Dropbox: quota usage: used=4122331.4 MB, total=6291456 MB, available=2169124.6 MB
0006.893 (0) Dropbox: Attempt to upload: backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db.gz to: 1.demooo.pl/backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db.gz
0009.739 (0) Dropbox chunked upload: 100 % uploaded (pid_upload_session:ABIEw_7qMXIxKziSeStMGKbM-bwYp0aaSfgxGSIkz9nqoMB_, 335055, 1024 KB)
0010.886 (0) Recording as successfully uploaded: backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db.gz
0010.902 (0) Deleting local file: backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db.gz: OK
0010.907 (0) Dropbox: File upload success (backup_2022-04-06-0809_Paczka_startowa_adc31d705c58-db.gz): 327 KB in 4s (81 KB/s)
0010.937 (0) Retain: beginning examination of existing backup sets; user setting: retain_files=3, retain_db=7
0010.944 (0) Number of backup sets in history: 9; groups (db): 1
0010.949 (0) Examining (for databases) backup set with group_id=0, nonce=adc31d705c58, datestamp=1649225361 (Apr 06 2022 06:09:21)
0010.956 (0) This backup set is the backup set just made, so will not be deleted.
0010.956 (0) Examining (for databases) backup set with group_id=0, nonce=b34320ae1cee, datestamp=1649139732 (Apr 05 2022 06:22:12)
0010.956 (0) This backup set remains non-empty (f=0/d=1); will retain in history
0010.962 (0) Examining (for databases) backup set with group_id=0, nonce=3484ba9e9799, datestamp=1649055162 (Apr 04 2022 06:52:42)
0010.962 (0) This backup set remains non-empty (f=0/d=1); will retain in history
0010.962 (0) Examining (for databases) backup set with group_id=0, nonce=4744566c3ed7, datestamp=1646941216 (Mar 10 2022 19:40:16)
0010.963 (0) This backup set remains non-empty (f=0/d=1); will retain in history
0010.963 (0) Examining (for databases) backup set with group_id=0, nonce=24be06d791e3, datestamp=1646915211 (Mar 10 2022 12:26:51)
0010.963 (0) This backup set remains non-empty (f=0/d=1); will retain in history
0010.963 (0) Examining (for databases) backup set with group_id=0, nonce=ceca4fcb7d24, datestamp=1646295187 (Mar 03 2022 08:13:07)
0010.963 (0) This backup set remains non-empty (f=0/d=1); will retain in history
0010.963 (0) Examining (for databases) backup set with group_id=0, nonce=91b6280966a8, datestamp=1646207640 (Mar 02 2022 07:54:00)
0010.964 (0) This backup set remains non-empty (f=0/d=1); will retain in history
0010.964 (0) Examining (for databases) backup set with group_id=0, nonce=b85c405ccbeb, datestamp=1646068900 (Feb 28 2022 17:21:40)
0010.964 (0) 1646068900: db: this set includes a database (backup_2022-02-28-1821_Paczka_startowa_b85c405ccbeb-db.gz); db count is now 7
0010.964 (0) 1646068900: db: over retain limit (7); will delete this database
0010.964 (0) Delete file: backup_2022-02-28-1821_Paczka_startowa_b85c405ccbeb-db.gz, service=dropbox
0010.970 (0) Dropbox: request deletion: 1.demooo.pl/backup_2022-02-28-1821_Paczka_startowa_b85c405ccbeb-db.gz
0011.258 (0) Dropbox: path_lookup (line: 238, file: C:\Users\marci\Local Sites\timber\app\public\wp-content\plugins\updraftplus\includes\Dropbox2\OAuth\Consumer\Curl.php)
0011.264 (0) Dropbox: deletion failed
0011.275 (0) This backup set is now empty; will remove from history
0011.283 (0) Corresponding log file (log.b85c405ccbeb.txt) not found - must have already been deleted
0011.289 (0) Examining (for databases) backup set with group_id=0, nonce=44e857c6ef2d, datestamp=1643970886 (Feb 04 2022 10:34:46)
0011.289 (0) Number of backup sets in history: 8; groups (files): 1
0011.295 (0) Examining (for files) backup set with nonce=adc31d705c58, datestamp=1649225361 (Apr 06 2022 06:09:21)
0011.295 (0) This backup set remains non-empty (f=0/d=1); will retain in history
0011.300 (0) Examining (for files) backup set with nonce=b34320ae1cee, datestamp=1649139732 (Apr 05 2022 06:22:12)
0011.300 (0) This backup set remains non-empty (f=0/d=1); will retain in history
0011.300 (0) Examining (for files) backup set with nonce=3484ba9e9799, datestamp=1649055162 (Apr 04 2022 06:52:42)
0011.300 (0) This backup set remains non-empty (f=0/d=1); will retain in history
0011.301 (0) Examining (for files) backup set with nonce=4744566c3ed7, datestamp=1646941216 (Mar 10 2022 19:40:16)
0011.301 (0) This backup set remains non-empty (f=0/d=1); will retain in history
0011.301 (0) Examining (for files) backup set with nonce=24be06d791e3, datestamp=1646915211 (Mar 10 2022 12:26:51)
0011.301 (0) This backup set remains non-empty (f=0/d=1); will retain in history
0011.301 (0) Examining (for files) backup set with nonce=ceca4fcb7d24, datestamp=1646295187 (Mar 03 2022 08:13:07)
0011.301 (0) This backup set remains non-empty (f=0/d=1); will retain in history
0011.302 (0) Examining (for files) backup set with nonce=91b6280966a8, datestamp=1646207640 (Mar 02 2022 07:54:00)
0011.302 (0) This backup set remains non-empty (f=0/d=1); will retain in history
0011.302 (0) Examining (for files) backup set with nonce=44e857c6ef2d, datestamp=1643970886 (Feb 04 2022 10:34:46)
0011.302 (0) This backup set remains non-empty (f=1/d=0); will retain in history
0011.308 (0) Retain: saving new backup history (sets now: 8) and finishing retain operation
0011.326 (0) Resume backup (adc31d705c58, 0): finish run
0011.341 (0) Decremented the semaphore (d) by 1
0011.352 (0) Semaphore (d) unlocked
0011.358 (0) There were no errors in the uploads, so the 'resume' event (1) is being unscheduled
0011.377 (0) The backup apparently succeeded and is now complete
0011.382 (0) No email will/can be sent - the user has not configured an email address.
0011.388 (0) Udało się wykonać i zakończyć tworzenie kopii
