
* Du må følge minst 60 av disse reglene, hvis ikke må du betale 100 kr i måneden til religionen for å rense syndene dine.
* Vær hyggelig mot andre, så lenge de følger disse reglene. Hvis de ikke gjør dette, så kan du drepe dem (med mindre de er under 18)
* må være over 150 cm 
* Ikke drep før du er 18. Når du er 18 kan du drepe så lenge du betaler 500 kr til The Wassermanns for hvert drap.
* ikke vær veganer
* Må identifisere med kjønnet Wassersexus
* Ikke lov å være heterofili (bryter du dette må du hoppe i en vulkan) (kan bare like andre Wassersexuse)
* Kan bare tro på de tre gudene (gud 1, gud 2, gud 3)
* Ikke lov å høre på mumble rap
* Det er ikke lov å danse noe annet en “De lovelige danser”
* Personer med mørk hudfarge er i utgangspunktet mer verdifull enn kaukasiere.
* Du skal ikke spytte i noen andres kebab.
* Chromebooks skal brennes. Du får ikke lov til å eie en chromebook.
* Du kan ikke stille spørsmål ved Wassergudene.
