* historie
    * Første testament (skapelsen)
        * Gud blir født
        * gud kjeder seg
        
    * før mellomste testament (tidlig historie)
        * jeff blir født
        * jeff vokser opp

    * mellomste testament (senere historie)
        * jeff oppdager kreftene
        * jeff gjør jorden rund (fra en donut)

    * etter  testamentene (fremtid)
 
* regler

test
