### Gud utsletter verden
Gud likte at syne krefter og ville teste dem ut. Han begynte med å utslette verden hans og begynne på nytt.
Før han kunne gjøre dette derimot, motte han redde noen mennesker først.
Den første han reddet var halvguden av kjønnene, Holter.
Gud reddet ham ved å sette ham på en liten midlertidig planet. 

Han gikk ut i verdensrommet å pekte spissen sin mot planeten. 
Han konsentrerte seg og plutselig så kom det en lys blå stråle ut av gud. 
Strålen suste mot planeten og smeltet alle objekter som var i dens veg.
Når strålen traff planeten borret den seg ned i bakken.
Det tok lang tid for strålen å borre seg gjennom.
Gud gjorde strålen svak intensjonelt slik at han kunne nyte ødeleggelsen av hjemplaneten hans, hvor moren hans forlot han.
Når strålen endelig rakk midten av planeten eksploderte den og alle på den døde, inkludert moren hans som ble sendt rett til Hellebunn.
