
## Gud 1 blir født
Det hele begynte når Gud ble født. 
Moren ble sjokkert da hun fødte en blobb.
Hun sa "Uff! Jeg vil ikke ha deg som sønn!" og kastet Gud ut vinduet.
Gud likte ikke dette.
Han ble skadet, og fikk veldig vondt.
Han falt ned en bakke og bort til et eletrisk gjerde.
Han døde av støtet og smeltet til en hvit klissete klump.

### Morens ulykke
Moren til gud brydde seg ikke om sønnens død, men sykepleierene som var vitne til at hun kastet sønnen ut vinduet var nokså overrasket.
Moren tenkte ikke så langt fram i tid og nå satt hun der mens alle disse folkene så rart på hun.
Noen sekunder senere stormet politi inn i rommet uten at noen av sykepleierene hadde ringt dem.
De arresterte Moren og tok hun direkte til fengsel.
I fengselet satt hun uten kontakt med noen andre.
Hun hørte en stemme etter hun hadde vært i fengselet i 6,9 timer.
Stemmen sa: "Dette er din skjebne. 
Du kommer til å sitte i et fengsel resten av livet.
Når du dør skal du sitte i Hellebunn for alltid.
Du drepte Gud."

### Holters funn
Noen dager senere gikk en person ved navnet Holter på tur.
Han gikk forbi det eletriske gjerde og fant denne klumpen.
Han følte at denne klumpen var spesiell og tok den med seg.
Han avsluttet turen og gikk tilbaket til hjemmet hans.
På veien møtte han en kvinne som var slem.
Kvinnen sa til Holter: "Du er en dumming og jeg liker ikke deg!"
Holter syntes det var rart at denne kvinnen oppførte seg slemt og drepte kvinnen.
Han tok liket med seg.
Når Holter hadde gått et stykke til møtte han en mann som var slem.
Mannen sa: "Du er en idiot og jeg hater deg!".
Holter synes også dette var ganske rart, og drepte denne mannen også.
Han tok også dette liket med seg.

Når han kom hjem lempet han likene fra seg og fortsatte inn på kjøkkenet hans med klumpen.
Han hadde en rar følelse som sa at han skulle spytte på klumpen, så han gjorde det.
I det spyttet traff klumpen, spratt den opp av kjøkkenbenken og begynte å lyse intenst.
Den ble større og større helt til den bare imploderte og forsvant.
Det var ingen tegn til klumpen å se, men det som nettop skjedde var langt mer merakuløst enn en skulle tro.
Holter synes dette var rart og gikk inn i stuen, satt seg ned i sofaen sin og så på Charterfeber på TV.

En time etter denne klumpen forsvant, kom det et blått oktaeder svevende inn til Hotler der han satt i stuen.
Denne oktaederen var Gud.
Gud sa til Hotler: "Takk for at du reddet meg, du skal bli belønnet med en ny rolle. 
Jeg promoterer deg til halvguden av kjønnene. 
Din jobb er å sørge for å konvertere alle kjønn til Wassersexus.
Dersom du mislykkes i å konvertere et menneske, har du rett til å kaste snø på det.
Dette gjelder også alle mennseker, de har rett til å kaste snø på alle kvinner og menn, så lenge de har prøvd å konvertere dem til Wassersexus."
