1) prihlasovaci jmeno: email | nickname
    - email
2) moznost vice emailu kvuli zasilani notifikaci
 - ne, ale moznost zmeny emailu
3) zobrazeni bez prihlaseni
 - ano,sekce public. Uvidi pouze hotove prace
4) zobrazeni praci z predeslich rocniku
 - ano
5) prace z vice oboru - restrikce studentu
 - ano, seznam praci bude seskupene prvne podle roku a pote podle  oboru (IT, ES ....) a az tam bude seznam praci
