فرودگاه

محدودیت زمان: ۱ ثانیه 
محدودیت حافظه: ۲۵۶ مگابایت 
کوئرا در راستای توسعه‌ی محصولات خود، یک فرودگاه راه‌اندازی کرده است. از شما می‌خواهیم برنامه‌ای بنویسید تا بتواند بخشی از دستورات برج مراقبت را انجام دهد.
