2.1 Вам потрібно додати нове домашнє завдання в новий репозиторій на Gitlab.
Для того, щоб додати нове домашнє завдання в новий репозиторій є 2 шляхи. Перший спосіб: Створюємо новий репозиторій на сайті Gitlab.com, клонуємо його на свій компʼютер за допомогою команди git clone в локальну папку на комп'ютері вибравши її у терміналі. Другий спосіб: в локальній папці на комп'ютері через термінал ми створюємо локальний репозиторій за допомогою команди git init і далі за допомогою команди git remote add origin синхронізуємо локальний репозиторій з віддаленим на gitlab.
2.2 Вам потрібно додати існуюче домашнє завдання в новий репозиторій на Gitlab.
Для того, щоб додати існуюче домашнє завдання в новий репозиторій на gitlab спочатку створюємо новий репозиторій на сайті Gitlab.com, далі знаходившись локально в репозиторії з домашнім завданням через термінал за допомогою команди git remote add origin синхронізуємо локальний репозиторій з віддаленим на gitlab після цього за допомогою команди git add . готуємо всі зміни в нашому завданні до комміту після за допомогою команди git commit -m "Initial commit" ми зберігаємо всі зміни в локальному репозиторії і після цього командою git push -u origin master відправляємо все на віддалений репозиторій.