Шановні гравці Pokemon GO, які тільки сюди зайшли, в цьому чаті є бот `@pogo_dp_players_registry_bot`.
Список команд можна отримати за допомогою /help.

Учасники цього чату прописані в боті `@pogo_dp_players_registry_bot` в командах: /yellow /blue /red по командах і загальним списком в /teams

Пошук по учасникам - за допомогою команд /whois, /player

[Канал із статусом серверів](https://telegram.me/PoGoStatus)

Щоб легше було налагодити між нами контакт: ті, кого немає в списку учасників команд, прошу заповніть поле `username` в своєму профілі в Telegram і напишіть чуваку із ніком [@s_chizhik](http://telegram.me/s_chizhik) в яку команду вас закинути. Щоб його пнути, можете прописати команду /ping

Посилання на останню версію гри можнна забрати за допомогою команди /apk

*Правила чату:*
- Не постити контент 18+
- Не агрити суперників
- Не обговорювати геолокаційні (gps-spoofing) та інші чіти (наприклад, різного роду карти)
