# کتابخانه 
در این پروژه باید سامانه ای برای مدیریت یک کتابخانه ارائه شود به طوری که برنامه شامل منوهای اصلی زیر باشد

- مدیریت کتاب
- مدیریت اعضا
- امانت کتاب
- جریمه دیرکرد

###       بخش مربوط به مدیریت کتاب

- افزودن کتاب جدید
- ویرایش کتاب های موجود
- حذف کتاب
- جستجوی کتاب
- نمایش کتاب ها
- دسته بندی کتاب ها

### بخش مربوط به مدیریت کاربران

- افزودن کاربر جدید
- ویرایش اطلاعات کاربر
- جستجوی کاربر
 
### بخش مربوط به امانت کتاب 

 - امانت کتاب
 - برگشت کتاب امانت داده شده
 - نمایش کتاب هایی که در حال حاضر در امانت است
 - نمایش کاربرانی که در حال حاضر کتاب به امانت گرفته اند
 
### بخش مربوط به دیرکرد 

 باید برای هر کتاب تاریخ به امانت گرفتن مشخص شده باشد واگر بیش از مدت زمان مشخص (مثلا 10 روز) از امانت کتاب گذشت به ازای هر روز اضافی مبلغی به عنوان جریمه برای امانت گیرنده ثبت شود. در صورت دیرکرد طولانی کاربر به مدت چند ماه از قرض گرفتن کتاب ممنوع شود.همچنین امانت گیرنده میتواند به حساب خود هر مقداری که خواست پول واریز کند و سپس جریمه هایش از موجودی حسابش کم شود
 
 
 







