# wpsync-webspark
Плагін для синхронізації продуктів та їх кількості на складі.
Використовує WP Cron для оновленя товарів раз в 1 годину.

## Установка
1. Завантажте архів з плагіном через адмін панель wordpress.
Плагіни -> Додати новий -> Завантажити плагін
2. Активуйте плагін Wpsync Webspark
3. Плагін автоматично почне працювати і оновлювати товари

##### АБО

1. Завантажте папку плагіну через FTP в /wp-content/plugins
2. Перейдіть в адмін панель та активуйте плагін

**Важливо!** Перед активацією плагіну Wpsync Webspark повинен бути установлений і активований плагін Woocommerce