# Library Management


- offline system.  librarian in a hman tur


- member registration 
    - expiry nei thei,
    - renewal
    - id card


- books 
    - list
    - rent
    - rent due date
    - late fee
    - status


# Functional Requirements

<!-- # Authentication
- user(librarian) in beh leh paih theih tura siam


## Member Registration,
- Member list
- member add na leh paih na
- member ten id nei se
- membership status: expirey, renewal
 

# Books
- Navigation bar/dashboard 
    - zawn awlna (search)
    - add or delete option
    - lehkhabu awm zawng category a lan theihna
    - filter option: sort
    - a hawhtu leh an hawh mek te lan theihna 
    - late fee 
    - lehkhabu chinchang(tracking)

- Preview/synopsis 
-  -->

## Datatabase

### Members/Librarians
- current subscription id
- subscription status
- user id

### Subscription
- member id
- start date
- expiry date

### Borrow
- shelf
- category
- title/etc

# Backend

<!--  -->

# Frontend

<!--  -->