2.1 
Зайду на Gitlab створю новий репозиторій для нового домашнього завдання.
Далі відкрию командний рядок, перейду в папку з домашнім завданням за допомогою команди (cd)
Ініціалізувати новий Git репозиторій за допомогою команди (git init)
Додам всі файли для коміту за допомогою команди (git add .)
Зроблю коміт з новими змінами  (git commit -m "Додано нове домашнє завдання")
Додам віддалений репозиторій GitLab (git remote add origin <URL репозиторію>)
Відправлю зміни на GitLab (git push -u origin master)

2.2
Склоную існуючий репозиторій з використанням команди (git clone <URL існуючого репозиторію>)
Перейду в локальну папку з існуючим домашнім завданням за допомогою команди (cd)
Віддалити існуючий зв'язок з репозиторієм, який був клонований (git remote remove origin)
Додам новий зв'язок з вашим новим репозиторієм на GitLab (git remote add origin <URL нового репозиторію>)
Відправлю зміни на GitLab (git push -u origin master)