%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
% Preámbulo                                                                    %
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

\documentclass[11pt,a4paper,titlepage,twoside,openright,openbib]{report}

\def\lingua{eng}
\def\nome{Rubén Montero Vázquez}
\def\nomedirectorA{Emilio José Padrón González}
\def\nomedirectorB{Luis Omar Álvarez Mures}
\def\nomedirectorC{Francisco Javier Taibo Pena}
% IMPORTANT: In case of changing the title (which shouldn't happen), remember to change the first
% sentence of the 'Training results' chapter, under contenidos/results.tex, accordingly.
\def\titulo{Reinforcement learning multiagent system for simulating survival environment}

\def\renomearcadros{si}

\usepackage{estilo_tfg}

% Lista de paquetes potencialmente interesantes (uso baixo demanda)

% \usepackage{alltt}       % proporciona o entorno alltt, semellante a verbatim pero que respecta comandos
% \usepackage{enumitem}    % permite personalizar os entornos de lista
% \usepackage{eurofont}    % proporciona o comando \euro
% \usepackage{float}       % permite máis opcións para controlar obxectos flotantes (táboas, figuras)
% \usepackage{hhline}      % permie personalizar as liñas horizontais en arrays e táboas
% \usepackage{longtable}   % permite construir táboas que ocupan máis dunha páxina
% \usepackage{lscape}      % permite colocar partes do documento en orientación apaisada
% \usepackage{moreverb}    % permite personalizar o entorno verbatim
% \usepackage{multirow}    % permite crear celdas que ocupan varias filas da mesma táboa
% \usepackage{pdfpages}    % permite insertar ficheiros en PDF no documento
% \usepackage{rotating}    % permite diferentes tipos de rotacións para figuras e táboas
% \usepackage{subcaption}  % permite a inclusión de varias subfiguras nunha figura
% \usepackage{tabu}        % permite táboas flexibles
% \usepackage{tabularx}    % permite táboas con columnas de anchura determinada

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
% Corpo                                                                        %
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

\begin{document}

 %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
 % Preliminares do documento            %
 %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

 \pagenumbering{Roman}
 \include{portada/portada}
 \paxinaenbranco
 \dedicatoria{To anyone willing to learn}
 \paxinaenbranco
 \paxinaenbranco
% \begin{agradecementos}
% \blindtext                % substitúe este comando polo teu texto de agradecementos
% \end{agradecementos}
% \paxinaenbranco
 \include{portada/resumo}
 \paxinaenbranco

 \pagenumbering{roman}
 \setcounter{page}{1}
 \bstctlcite{IEEEexample:BSTcontrol}

 \tableofcontents
 \listoffigures
% \listoftables
 \listofequs
 \cleardoublepage
 
 \pagenumbering{arabic}
 \setcounter{page}{1}

 %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
 % Capítulos                            %
 %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

 \include{contenido/introduccion}
 \include{contenido/trabajo_previo}
 \include{contenido/estado_del_arte}
 \include{contenido/metodologia_y_roadmap}
 \include{contenido/diseno_entorno_implementacion}
 \include{contenido/resultados}
 \include{contenido/render}
 \include{contenido/conclusiones}

 %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
 % Apéndices, glosarios e bibliografía  %
 %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

 \appendix
 \appendixpage
 \include{anexos/adicional}
%\include{anexos/...}

% \include{bibliografia/acronimos}
% \include{bibliografia/glosario}

 \bibliographystyle{IEEEtran}
 \bibliography{\bibconfig,bibliografia/bibliografia}
 \cleardoublepage
 
\end{document}

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
