# نیازمندی های پروژه

## نیازمندی‌های تابعی (functional)

1. عضویت کاربران
2. به امانت بردن کتاب ها
3. برگشت از امانت
4. ویرایش اطلاعات اعضا
5. قابلیت نمایش لیست کتابهای موجود در کتابخانه
6. قابلیت ثبت و ویرایش اطلاعات کتابها

## نیازمندی های غیر تابعی (non-functional)

1.  نرم‌افزار بر روی تمامی سیستم ها پشتیبانی شود.
2. دارای یک راهنمای کاربری باشد
3. امکات تمدید عضویت اعضا را داشته باشد
4. امکان عضویت برای افراد تنها یک بار امکان پذیر باشد

