# ‌نرم افزار سیستم کتابخانه
به کمک نرم افزار سیستم کتابخانه کاربران به سادگی میتوانند بدون مراجعه حضوری به کتابخانه از وضعیت کتاب مورد نظر خود اگاه شوند و همچنین مدیر میتواند کتابها و وضعیت آنها را ویرایش کند.

 
## ویژگی های کلیدی نرم‌افزار سیستم کتابخانه
* امکان عضویت کاربران
* امکان ویرایش کتابها توسط مدیر
* امکان مشاهده وضعیت کتاب مورد نظر مثل موجود بودن کتاب، آدرس قفسه و ...
* صرفه جویی در وقت و هزینه اعضای کتابخانه
* کاهش مراجعات حضوری به کتابخانه و آرامش بیشتر

## تحلیل و طراحی پروژه

* در ابتدا به بررسی چند عملکرد اصلی در نرم‌افزار در قالب سناریو عملکرد مدیر و سناریو عملکرد اعضا پرداخته ایم. [سناریو ها](documentation/SCENARIO.md)
* مدل سازی سناریو با استفاده از  [نمودار مورد استفاده](documentation/USECASE.md)  
*  [نیازمندی های پروژه](documentation/REQUIREMENTS.md)


## فازهای توسعه پروژه
1. صفحه اطلاعات اعضا برای ثبت و ویرایش عضو توسط مدیر
2. صفحه اطلاعات کتابها برای ثبت و ویرایش کتابها توسط مدیر
3. صفحه امانات
4. صفحه امکانات


## توسعه دهندگان
|نام و نام خانوادگی|   ID     |
|:----------------:|:--------:|
|     راضیه سادات حسینی| https://gitlab.com/rs.hosseini/project1 |
|     فاطمه نخعی|https://gitlab.com/fatemenakhei |



