فاز2: صفحه اطلاعات اعضا برای ثبت و ویرایش عضو توسط مدیر

![SDozviat](/uploads/3ce4661e28e0265fe17af4d0cc167783/SDozviat.png)


فاز3: صفحه اطلاعات کتابها برای ثبت و ویرایش کتابها توسط مدیر

![SDsabteketab](/uploads/afada26f82b144a641a3a51cff3a5ae8/SDsabteketab.png)
![SDsearch](/uploads/d715df69e119c5765eab3cb642d55cda/SDsearch.png)

فاز4: گزارش گیری

![sd_backap](/uploads/2acd17e8b1da82a34d9f4f540612016d/sd_backap.jpg)

فاز5: بخش امانات

![121245](/uploads/55afbe710fd55d59a782ca859bfbd9bf/121245.jpg)
![5656](/uploads/1de1ae5446b1975fcd31e3769bd387b0/5656.jpg)