# سناریو نرم‌افزار سیستم کتابخانه


## سناریو مدیر برای ثبت اعضا

* __هدف__: سناریویی که کاربرد نرم‌افزار سیستم کتابخانه را برای یک کاربر منتخب نشان می‌دهد
* __اشخاص__: کاربر A از دانشگاه ولیعصر رفسنجان، مدیر.
* __تجهیزات__: یک کامپیوتر
* __سناریو__: 
    1. کاربر A  به کتابخانه مراجعه میکند
    2. کاربر A به مدیر کتابخانه درخواست عضویت میدهد
    3. کاربر A مشخصات خود را به مدیر میدهد.
   4. مدیر اطلاعات را در فرم اطلاعات اعضا وارد میکند
   5. مدیر تغییرات را ثبت میکند

## سناریو مدیر برای امانت و برگشت از امانت کتاب 

* __هدف__: سناریویی که کاربرد نرم‌افزار سیستم کتابخانه را برای یک کاربر منتخب نشان می‌دهد
* __اشخاص__: کاربر A از دانشگاه ولیعصر رفسنجان، رشته مهندسی نرم‌افزار.
* __تجهیزات__: یک کامپیوتر
* __سناریو__: 
    1. کاربر A  به کتابخانه مراجعه میکند
    2. کاربر A میتواند برای به امانت بردن کتاب، مشخصات کتاب مورد نظر خود را به مدیر بدهد، مدیر در قسمت به امانت بردن کتاب، جستجو میکند کتاب موجود هست یا نه، در صورت موجود بودن، کد کتاب را به همراه کد کاربر در سیستم ثبت میکند
    3. کاربر A   برای برگشت کتاب، باید کتاب را به مدیر بدهد، مدیر در قسمت برگشت از امانت، تاریخ برگشت کتاب را در سیستم ثبت میکند.
4. مدیر تغییرات را ثبت میکند



## سناریو مدیر برای ثبت و ویرایش اطلاعات کتابها
* __هدف__: هدف: ثبت و ویرایش اطلاعات کتابها 
* __اشخاص__: مدیر 
* __تجهیزات__: یک کامپیوتر 
* __سناریو__: 
1. مدیر  سیستم کتابخانه را باز میکند
2. مدیر برای ثبت و ویرایش اطلاعات کتابها وارد فرم اطلاعات کتابها می شود.
3. مدیر اطلاعات را در فرم وارد میکند
4. مدیر تغییرات را ثبت میکند
...
