# سناریو نرم‌افزار سیستم کتابخانه


## سناریو کاربرد سیستم آزمون آنلاین برای دانشجو 

* __هدف__: هدف: سناریویی که دسترسی به کتابها را برای کاربران فراهم میکند
* __اشخاص__: کاربر A 
* __تجهیزات__: یک کامپیوتر دارای نرم‌افزار مرورگر وب
* __سناریو__: 
    1. کاربر A به سیستم وارد می‌شود
    2. کاربر A آدرس سیستم کتابخانه را وارد میکند
    3. صفحه شامل ورود اعضا، ورود مدیر و عضویت در سیستم کتابخانه برای کاربر A نمایش داده می شود
    4. اگر کاربر تا کنون عضو نشده باشد، عضویت را انتخاب میکند و وارد صفحه عضویت میشود و با وارد کردن مشخصات خود، عضو سیستم میشود و وارد سیستم میشود
    5. اگر کاربر عضو سیستم باشد، با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور وارد سیستم میشود
    6. اگر کاربر مدیر سیستم باشد، در قسمت مدیر، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد میکند و وارد پنل کاربری خود میشود
    7. کاربران پس از ورود به سیستم، در قسمت جستجو میتوانند کتاب مورد نظر خود را جستجو کنند و از وضعیت کتاب باخبر شوند
8. مدیر میتواند اطلاعات کتابها را ویرایش کند

## سناریو مدیر
* __هدف__: هدف: ویرایش اطلاعات مربوط به کتابها
* __اشخاص__: مدیر 
* __تجهیزات__: یک کامپیوتر دارای نرم‌افزار مرورگر وب
* __سناریو__: 
    1. مدیر به سیستم وارد می‌شود
    2. مدیر آدرس سیستم کتابخانه را وارد میکند
    3. صفحه شامل ورود اعضا، ورود مدیر و عضویت در سیستم کتابخانه برای مدیر نمایش داده می شود
    4. در قسمت مدیر، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد میکند و وارد پنل کاربری خود میشود
    5. مدیر میتواند اطلاعات کتابها را ویرایش کند
    6. مدیر تغییرات را ثبت میکند
...
