فاز2: صفحه اطلاعات اعضا برای ثبت و ویرایش عضو توسط مدیر

![classozv](/uploads/7243539c99a54f91850ee9a70ce11591/classozv.png)


فاز3: صفحه اطلاعات کتابها برای ثبت و ویرایش کتابها توسط مدیر

![classDiagramBook](/uploads/ee3216c37ef2832bd1b6512b700507b7/classDiagramBook.png)

فاز4: گزارش گیری

![1211112](/uploads/330562b543822e2da60363887cc3edc6/1211112.jpg)

فاز5: بخش امانات

![class](/uploads/0f75538453f59edfba07dc0fa06b17ae/class.jpg)