Functional Requirement

1- قابلیت ثبت کتاب
2- قابلیت عضویت کاربر
3- قابلیت امانت گرفتن کتاب
4- قابلیت رزرو کتاب
5- قابلیت جستجوی کتاب


Non Functional Requirement


1- قابلیت به روزرسانی سیستم در هر لحظه
2- امکان عضویت برای افراد تنها یکبار باشد.
3- دارای یک راهنمای کاربری باشد.
4- دسترسی مدیر کتابخانه به صفحه شخصی هر کتابدار و هر عضو.
