# ‌نرم افزار سیستم کتابخانه
به کمک نرم افزار سیستم کتابخانه کاربران به سادگی میتوانند بدون مراجعه حضوری به کتابخانه از وضعیت کتاب مورد نظر خود اگاه شوند و همچنین مدیر میتواند کتابها و وضعیت آنها را ویرایش کند.

 
## ویژگی های کلیدی نرم‌افزار سیستم کتابخانه
* امکان عضویت کاربران
* امکان ویرایش کتابها توسط مدیر
* امکان مشاهده وضعیت کتاب مورد نظر مثل موجود بودن کتاب، آدرس قفسه و ...
* صرفه جویی در وقت و هزینه اعضای کتابخانه
* کاهش مراجعات حضوری به کتابخانه و آرامش بیشتر

## تحلیل و طراحی پروژه

* در ابتدا به بررسی چند عملکرد اصلی در نرم‌افزار در قالب سناریو عملکرد مدیر و سناریو عملکرد اعضا پرداخته ایم. [سناریو ها](documentation/SCENARIO.md)
* مدل سازی سناریو با استفاده از  [نمودار مورد استفاده](documentation/USECASE.md)  
*  [نیازمندی های پروژه](documentation/REQUIREMENTS.md)


## فازهای توسعه پروژه
1. صفحه عضویت اعضا
2. صفحه ورود اعضا و مدیر
3. صفحه جستجو کتاب
4. صفحه نمایش نتایج جستجو
5. صفحه ویرایش کتابها توسط مدیر
6. مجموعه صفحه های پیام ها (مانند صفحه ۴۰۴ یا صفحات با قابلیت تغییر محتوا)


## توسعه دهندگان
|نام و نام خانوادگی|   ID     |
|:----------------:|:--------:|
|     راضیه سادات حسینی| https://gitlab.com/rs.hosseini/project1 |
|     فاطمه نخعی|https://gitlab.com/fatemenakhei |



