نیازمندی های پروژه


نیازمندی‌های تابعی (functional)

نیازمندی های تابعی مواردی هستند که مشتری درخواست آنها را داده است و بر اساس سناریو تنظیم می گردند

1- قابلیت ثبت کتاب
2- قابلیت عضویت کاربر
3- قابلیت امانت گرفتن کتاب
4- قابلیت رزرو کتاب
5- قابلیت جستجوی کتاب


نیازمندی های غیر تابعی (non-functional)

نیازمندی های تابعی مواردی هستند که مشتری درخواست آنها را نداده است و عموما توسعه دهندگان آنها را در نظر می‌گیرند و جزو عوامل کیفی و تکمیلی نرم‌افزار بحساب می‌آیند


 1- قابلیت به روزرسانی سیستم در هر لحظه
2- امکان عضویت برای افراد تنها یکبار باشد.
3- دارای یک راهنمای کاربری باشد.
4- دسترسی مدیر کتابخانه به صفحه شخصی هر کتابدار و هر عضو.
