27

28
29
MAREC
I
z
3
4 Sv. Kazimíra, ľubovoľná spomienka
S
6
7 Sv. Perpetuy a Felicity, mučenie, spomienka
8 Sv. Jána z Boha, rehoľníka, ľubovoľná spomienka
9 Sv. Františky Rímskej, rehoľníčky, ľubovoľná spomienka
10
u
12
15
I4
15
16

17 Sv. Patrika, biskupa, ľubovoľná spomienka
18 Sv. Cyrila Jeruzalemského, biskupa a učiteľa Cirkvi, ľubovoľná
spomienka

19 SV. JOZEFA, ŽENÍCHA PANNY MÁRIE, SLÁVNOS'Í'

23 Sv. Turibia de Mongrovejo, biskupa, ľubovoľná spomienka

z; ZVESTOVANIE PÁNA, SLÁVNOS'Í'

APRÍL

z Sv. Františka z Paoly, pustovníka, ľubovoľná spomienka

90* KALENDÁR

