\chapter{Dnevnik promjena dokumentacije}
				
		
		\begin{longtabu} to \textwidth {|X[2, l]|X[13, l]|X[3, l]|X[3, l]|}
			\hline \multicolumn{1}{|l|}{\textbf{Rev.}}	& \multicolumn{1}{l|}{\textbf{Opis promjene/dodatka}} & \multicolumn{1}{|l|}{\textbf{Autori}} & \multicolumn{1}{l|}{\textbf{Datum}} \\[3pt] \hline
			\endfirsthead
			
			\hline \multicolumn{1}{|l|}{\textbf{Rev.}}	& \multicolumn{1}{l|}{\textbf{Opis promjene/dodatka}} & \multicolumn{1}{|l|}{\textbf{Autori}} & \multicolumn{1}{l|}{\textbf{Datum}} \\[3pt] \hline
			\endhead
			
			\hline 
			\endlastfoot
			
			0.1 & Napravljen predložak.	& Tičinović & 30.10.2020. 		\\[3pt] \hline 
			0.1.1	& Napisani funkcionalni zahtjevi.\newline  & Tičinović & 30.10.2020. 	\\[3pt] \hline 
			0.2	& Napisan opis projekta i zadatka.\newline Dodani primjeri sličnih web aplikacija. & Koščević & 30.10.2020. 	\\[3pt] \hline 
			0.3 & Ispravljeni tipfeleri i pravopisne pogreške & Koščević & 31.10.2020. 	\\[3pt] \hline
			0.4 & Opisani use case-ovi (16) & Tičinović & 31.10.2020. \\[3pt] \hline
			0.5 & Nacrtani use case dijagrami & Koščević & 03.11.2020. \\[3pt] \hline
			0.6 & Dodan use case (17) & Koščević & 03.11.2020. \\[3pt] \hline
			0.7 & Napisani ostali zahtjevi & Tičinović & 03.11.2020. \\[3pt] \hline
			0.8 & Opisana baza podataka i dodan ER dijagram  & Tičinović & 04.11.2020. \\[3pt] \hline
			0.9 & Nacrtani sekvencijski dijagrami & Tičinović & 06.11.2020. \\[3pt] \hline
			0.10 & Ažuriran dnevnik sastanaka & Koščević & 10.11.2020. \\[3pt] \hline
			0.11 & Ažurirana tablica aktivnosti & Koščević & 10.11.2020. \\[3pt] \hline
			0.12 & Uređena naslovna stranica predloška & Koščević & 10.11.2020. \\[3pt] \hline
			0.13 & Dijagram razreda & Tičinović & 13.11.2020. \\[3pt] \hline
			1.0 & Posljednja provjera dokumentacija & Tičinović & 13.11.2020. \\[3pt] \hline
			1.1 & Nacrtan i opisan dijagram stanja & Tičinović & 08.12.2020. \\[3pt] \hline
			1.2 & Nacrtan i opisan dijagram aktivnosti & Tičinović & 12.12.2020. \\[3pt] \hline
			1.3 & Napisani korišteni alati & Koščević & 04.01.2021. \\[3pt] \hline
			1.4 & Uređen popis literature & Koščević & 04.01.2021. \\[3pt] \hline
			1.5 & Nacrtan i opisan dijagram razmještaja & Tičinović & 05.01.2021. \\[3pt] \hline
			1.6 & Upute za puštanje u pogon & Koščević & 08.01.2021. \\[3pt] \hline
			1.7 & Ispitivanje sustava & Koščević & 11.01.2021. \\[3pt] \hline
			1.8 & Ažuriran dnevnik sastanaka & Koščević & 11.01.2021. \\[3pt] \hline
			1.9 & Zaključak & Tičinović & 11.01.2021. \\[3pt] \hline
			1.10 & Ažurirana tablica aktivnosti & Koščević & 12.01.2021. \\[3pt] \hline
			1.11 & Ispitivanje komponenti & Koščević & 12.01.2021. \\[3pt] \hline
			1.12 & Dijagram komponenti & Tičinović & 13.01.2021. \\[3pt] \hline
			1.13 & Dijagram razreda & Koščević &13.01.2021. \\[3pt] \hline
			1.14 & Uređivanje dokumentacije & Koščević &13.01.2021. \\[3pt] \hline
			1.15 & Uređivanje dokumentacije & Koščević &14.01.2021. \\[3pt] \hline
			1.16 & Dodatak - grafovi & Koščević &14.01.2021. \\[3pt] \hline
			2.0 & Posljednja provjera dokumentacija & Koščević & 14.01.2021. \\[3pt] \hline



			
			
		\end{longtabu}
