---
title: Concept weer geroast [WEEK 6]
subtitle: We zitten vast. Wat nu ?
date: 2017-12-23
tage: ["paard"]
---


# Maandag
Vandaag heb ik samen met mijn projectgroepje goed onderzoek gedaan over trend, behoeftes van personen en interview bijgepakt. 
Doormiddel van schetsen, notatie, mindmap enzovoort bedachten wij verschillende concepten. 

# Dinsdag
Vandaag hadden we geen hoorcollege gehad.

# Woensdag
Om mijn geheugen weer op te frissen van mijn vooropleiding volgde ik html/css deel 1: basis van html. Onlangs ik een vooropleiding had gevolgd heb ik toch iets nieuws geleerd, waaronder
de programma Atom. Een software om makkelijk en overzichtelijk te coderen. Ik had die avond gelijk ook een domein aangevraagd, voor het begin van mijn toekomstige portofolio.

# Donderdag
 
# Vrijdag

# Zaterdag

# Zondag