## Ricky Jonathans
Mijn naam is Ricky Jonathans (21 jaar). Ik doe op dit moment (CMD) Communication Multimedia Design.
De komende maanden hou ik mijn kennis- en werkervaring bij. Hoe ga ik mijn doel behalen en welke
stappen ga ik maken om dat te bereiken? Welke kennis en ervaring heb ik nodig voor mijn ontwerpprocessen
en gaat het samenwerken met mijn team CAPTAINS goed of toch niet. Hier vind u mijn digitale school dagboek bij :P. 
![test](../post/img/mindmap.jpg)