---
title: Onderzoeken
subtitle: hoorcollege
date: 2017-09-26
tage: ["hoorcollege", "onderzoeken"] 
---

Vandaag heb ik mijn 4e hoorcollege gevold over onderzoeken. Ik heb bepaalde 
dingen geleerd, zoals het verschil tussen opzoeken, uitzoeken en onderzoeken.
Hoe hoe zo onderzoek doet etc.
Naar mijn mening was het wel een saaie langdurige presentatie, maar wel met
een hoop nuttige informatie die ik kan gebruiken tijdens mijn komende iteratie. 

