---
title: Lesje hoorcollege prototyping volgen
subtitle: Lesje hoorcollege prototyping volgen
date: 2017-09-19
tage: ["blog", "mindmap"]
---
 Vandaag heb ik een korte presentatie over prototyping gevolgd. Het was een redelijk informative lesje 
en ik heb geleerd dat er meerdere manieren zijn om mijn concept te laten tonen.

Verder ben ik thuis aan mijn mindmap begonnen.
