---
title: onderzoeken
subtitle: hoorcollege
date: 2017-09-26
tage: ["hoorcollege", "onderzoeken"]
---

Vandaag heb ik de hoorcollege onderzoek gevolgd. Naar mijn mening was het zeer saaie presentatie. Ook al was het geen goeie presentaite was
het toch wel informatief. Informatie dat ik niet wist, zoals het verschil tussen opzoeken, uitzoeken en onderzoeken. Welke manieren er zijn
van onderzoeken etc. Dat ga ik zeker gebruiken voor mijn huidige en komende iteratie's.
