---
title: Voorbereiden presentatie
subtitle: Begin maken van de powerpoint
date: 2017-09-15
tage: ["literatie", "presentatie"]
---
Vandaag heb ik een begin gemaakt aan de powerpoint. Gekeken welke informatie nuttig en overbodig was voor onze presentatie. Ook hebben we de feedback die wij kregen tijdens onze
vorige presentatie aangepast. Dat was voornamelijk afwisselde vragen en opdrachten verzinnen in het concept. De vragen heb ik aangepast in het concept.