---
title: Concept verwerken [WEEK 5]
subtitle: Het visualiseren van mijn onderzoeken
date: 2018-03-17
tage: ["onderzoek"]
---

# Maandag
10:00 Vandaag heb ik samen met Mike aan de mindmap gewerkt. 

# Dinsdag
Hoorcollege

# Woensdag
11:00 Vandaag heb ik samen met Mike en Lars wezen brainstormen. We hebben 5 verschillende technieken gebruikt. Lars, Mike en ik hebben allemaal ideeën op een plakblaadje genoteerd
en op een blad opgeplakt. Ik heb verschillende technieken gebruik zoals top five. De beste 5 ideeën hebben we vervolgens dankzij techniek “bundles Ideas” samengevoegd 
en een eind concept bedacht.

# Donderdag
Vandaag heb ik aan mijn project gewerkt van Making Movie. Een klein aantekingen gemaakt hoe ik dit opdrachtje gaat aanpakken. 
# Vrijdag

# Zaterdag

# Zondag