# اوقات شرعی
[![PrayerTime](samplepic.png)]

این اپ اوقات شرعی به افق تهران - برای همان روز مورد استفاده - را از وب سرویس http://api.aladhan.com
دریافت کرده و نمایش می دهد پس از اولین نوبت دریافت، اطلاعات در بانک اطلاعاتی ذخیره شده و چنانچه در همان روز مجددا به نرم افزار مراجعه شود، اطلاعات از بانک اطلاعاتی قرائت می شود.

> **تغییرات نسخه 2.0**
>
>
> - علاوه بر تهران برخی از شهرهای دیگر نیز اضافه شده است.

> - در صفحه "همین جا" به کمک GPS محل فرد تعیین شده و اوقات شرعی همان محل نمایش داده می شود.
