# تمرین جلسه پنجم
[![ATC5](splash.png)]

این تمرین با یک صفحه Splash آغاز می شود که در آن از یک Gif فایل استفاده شده ات
پس از آن یک صفحه Browser نمایش داده می شود که با وارد کردن آدرس یک صفحه وب، آن صفحه را نمایش می دهد


[![browser](browser.png)]


با فشردن یک دکمه "ویدیو معرفی شرکت" صفحه ویدیو نمایش داده شده و یک ویدیو از اینترنت پخش می شود.


[![video](video.png)]


این ویدیو به هنگام زنگ خوردن گوشی متوقف می شود.
چنانچه کابل برق گوشی به شارژر وصل شود صفحه ای نمایش داده می شود که شامل مقدار شارژ گوشی و تاریخ می باشد


[![plug](plug.png)]