# Сутності, які необхідно реалізувати в базі

## Ролі

- клiєнт
- найманий друг

## Об'єкти

- свято
- подарунок

## Події

- клiєнт наймає групу друзiв на свято;
- клiєнт наймає друга для побачення;
- клiєнт дарує найманому друговi подарунок;
- найманий друг повертає подарунок клiєнтовi;
- група клiєнтiв реєструє скаргу на найманого друга;
- найманий друг бере вихiдний;
