# Вимоги до користувацького інтерфейсу

Користувацький iнтерфейс може бути виконаний у виглядi desktop або web application. Програмне забезпечення має бути публiчно доступне для користування (можливо з попереднiм завантаженням).
Користувацький iнтерфейс має бути тiльки обгорткою для власне бази даних та не має мiстити щодної додаткової логiки окрiм:

- введення даних (параметрiв запиту);
- вiдображення результатiв (можливо з графiками чи таблицями);

Для першої презентацiї необхiдно пiдготувати макети користувацького iнтерфейсу та отримати вiдгуки / побажання вiд замовника. Друга презентацiя має демонструвати робочий варiант
програмного забезпечення.
