# SELECT-запити, які необхідно реалізувати

1. для клiєнта `С` знайти усiх друзiв, яких вiн наймав принаймнi  `N`  разiв за вказаний перiод (з дати `F` по дату `T`);
1. для найманого друга `Х` знайти усiх клiєнтiв, якi наймали його принаймнi `N` разiв за вказаний перiод (з дати `F` по дату `T`);
1. для найманого друга `Х` знайти усi свята, на якi його наймали принаймнi `N` разiв за вказаний перiод (з дати `F` по дату `T`);
1. знайти усiх клiєнтiв, якi наймали щонайменше `N` рiзних друзiв за вказаний перiод (з дати `F` по дату `T`);
1. знайти усiх найманих друзiв, яких наймали хоча б `N` разiв за вказаний перiод (з дати `F` по дату `T`);
1. знайти сумарну кiлькiсть побачень по мiсяцях;
1. для найманого друга `Х` та кожного свята, на якому вiн побував, знайти скiльки разiв за вказаний перiод (з дати `F` по дату `T`) вiн був найнятий на свято у групi з принаймнi `N` друзiв;
1. вивести подарунки у порядку спадання середньої кiлькостi вихiдних, що брали найманi друзi, якi отримували подарунок вiд клiєнта`C`протягом вказаного перiоду (з дати `F` по дату `T`);
1. вивести найманих друзiв у порядку спадання кiлькость скарг вiд груп з принаймнi `N` клiєнтiв за вказаний перiод (з дати `F` по дату `T`);
1. знайти усi спiльнi подiї для клiєнта`C`та найманого друга `Х` за вказаний перiод (з дати `F` по дату `T`);
1. знайти усi днi коли вихiдними були вiд `А` до `В` найманих друзiв, включно;
1. по мiсяцях знайти середню кiлькiсть клiєнтiв у групi, що реєстрували скаргу на найманого друга `Х`;
