# Вимоги до бази даних

Пiд час проектування команда повинна нормалiзувати структуру бази даних. Дотримуватись
потрiбно принаймнi третьої нормальної форми (або вище на розгляд команди). В загальному
схема бази даних повинна мiстити щонайменше:

- 10 таблиць;
- 20 зв’язкiв (зовнiшнiх ключiв);
- 5 iндексiв для оптимiзацiї виконання запитiв;
- 5 обмежень даних (унiкальнiсть, вiдсутнiсть значення та iнше);

Пiд час першої презентацiї команда повинна показати ER дiаграму замовнику та описати
структуру бази даних. Для другої презентацiї необхiдна реалiзована та наповнена (щонайменше
10 записiв у кожнiй з таблиць) база даних.
