# Подарунки

## Подарунок

---

**`Подарунок`** - це будь-який об'єкт, що початково перебуває у власності [`клієнта`](../users#клієнт). [`Клієнт`](../users#клієнт) може створювати довільну кількість **`подарунків`**.

[`Клієнт`](../users#клієнт) може [`дарувати`](#дарування) наявні в нього **`подарунки`** будь-яким [`друзям`](../users#друг), незалежно від того, чи були у них спільні [`вечірки`](../events#вечірка).

## Дарування

---

**`Дарування`** - це акт передачі [`подарунку`](#подарунок) [`клієнтом`](../users#клієнт) [`другові`](../users#друг).

[`Друг`](../users#друг)-отримувач може повернути отриманий **`подарунок`** [`клієнтові`](../users#клієнт), що його **`подарував`** в будь-який момент часу, але *не обов'язково*. При поверненні, [`клієнт`](../users#клієнт) цей подарунок може знову **`подарувати`** будь-якому [`другові`](../users#друг), включно з усіма попередніми отримувачами.
