﻿[Schemat]
-folderyzaudio
  -rozdzial1
     1.wav
     2.wav
     3.wav
     text.txt
  -rozdzial2
     1.wav
     2.wav
     3.wav
     text.txt
...
____________________________________
wrzuc foldery z dzwiękami oraz z plikiem tekstowym do folderu "folderyzaudio" 
uruchom php "generuj.php"
wszystkie pliki dzwiękowe poprawne powinny być w folderze "wavs" i zostanie wygenerowany plik "audio.txt"