### به نام خدا
## سوال عملی مصاحبه

#### اهداف:

1. ارزیابی کیفیت کدهای نوشته شده
2. یادگیری تکنولوژی های مورد نیاز قبل از شروع همکاری
3. ارزیابی سرعت پیاده سازی

#### فرآیند:

1. این مرحله شامل پیاده سازی بخش‌هایی از صفحه محصول و صفحه دسته بندی برای موبایل میباشد که درحالت عادی حدود 35 ساعت زمان نیاز دارد.
2. یک پروژه private روی گیت لب ایجاد ایجاد کنید و دسترسی  آن را برای r.sadatshokouhi@gmail.com باز کنید.
3. بعد از اتمام پروژه لینک پروژه  به همراه میزان  ساعتی که برای پروژه تخصیص دادید را برای  r.sadatshokouhi@gmail.com ایمیل کنید.
4. بعد از ارسال راه‌حل‌ها ارزیابی شما در مجموع سوالاتی که در این مرحله و مرحله قبل حل کرده‌اید انجام خواهد شد.

## شرح سوال:

در این پروژه آزمایشی شما بایستی بخش‌هایی از سه صفحه محصول , دسته بندی و جستجو را در حالت موبایل و با کمک reactjs را پیاده‌سازی کنید.

طراحی صفحه محصول , دسته بندی و جستجو در حالت موبایل را در زیر مشاهده می کنید:

[صفحه محصول](https://www.figma.com/file/7cDcMPIoysDA8j12MnmxY8/front-project?node-id=1%3A22&t=RsgAlQ6exY671Brw-4)

[صفحه دسته بندی](https://www.figma.com/file/7cDcMPIoysDA8j12MnmxY8/front-project?node-id=1%3A396&t=OLmVuWfuB5Zndyn2-4)

[جستجوی صفحه دسته بندی](https://www.figma.com/file/7cDcMPIoysDA8j12MnmxY8/front-project?node-id=1%3A201&t=RsgAlQ6exY671Brw-4)

[صفحه جستجو](https://www.figma.com/file/7cDcMPIoysDA8j12MnmxY8/front-project?node-id=1%3A112&t=RsgAlQ6exY671Brw-4)


#### توضیحات در خصوص ساختار پروژه:
- کل UI رو به سه بخش تقسیم می‌کنیم که عبارتند از pages, containers و components
- کامپوننت‌ها کوچکترین بخش UI هستند که صرفا یک کار مشخص انجام می‌دهند.
- کانتینرها می‌توانند شامل چندین کامپوننت باشند که ممکنه به هم مرتبط باشند. (یک کامپوننت که دارای مدیریت state هست نیز کانتینر محسوب می شود)
- در بالاترین سطح هم Pageها هستند که صفحات مورد نیاز ما برای این پروژه هستند.
- دایرکتوری hooks شامل هوک‌های کاستوم هست.
- دایرکتوری public شامل resourceهای مورد استفاده در پروژه هست.
- دایرکتوری configuration شامل تنظیمات و بخش‌هایی هست که نمی‌خواهیم به صورت هاردکد در سایر بخش‌ها قرار دهیم و به صورت گلوبال استفاده می‌شوند.


#### توضیحات api های مورد نیاز برای انجام پروژه
- برای انجام پروژه به 4 api نیاز دارید که در فایل constants.js نوشته شده‌اند.
1. برای دریافت اطلاعات پایه محصول در صفحه محصول از product باید استفاده کنید که یک پارامتر به نام qid لازم دارد که شناسه یکتای محصول است.
1. برای دریافت دسته بندی ها در صفحه دسته بندی های پیشنهادی از category باید استفاده کنید  .
1. برای دریافت جستجوهای مرتبط در فیلد جستجو از autocomplete باید استفاده کنید که یک پارامتر به نام q لازم دارد که عبارت جستجو است.
1. برای دریافت اطلاعات جستجو در صفحه جستجو از search باید استفاده کنید که یک پارامتر به نام q لازم دارد که عبارت جستجو است.


### جزئیات و نکات پیاده سازی:

1. در صفحه دسته بندی تنها باید لیست محصولات را پیاده سازی کنید و نیازی به پیاده سازی سایر فیچرها نیست.
2. فونت و جزئیات المان ها باید تا جای ممکن مطابق پیاده سازی باشد.
3. برای مدیریت state باید از hooks استفاده کنید.
4. تنها مجاز به استفاده از function-base components هستید.
5. نیاز است که برای state management, data fetching و caching tool از RTK Query و redux استفاده شود.
6. برای استایل‌ها می توانید از bootstrap یا mui استفاده کنید.
7. نوشتن کامپوننت‌های reusable حائز اهمیت هست.
8. پروژه خود را با clone کردن ریپازیتوری فعلی شروع کنید.
