## ## Model autoregresyjny stochastycznego szeregu czasowego

Na podstawie zajęc "Pracownia EEG" z 2020 roku

SSVEP:
https://brain.fuw.edu.pl/edu/index.php/Pracownia_EEG/SSVEP_1
SSVEP w wersji online na google drive. Do użycia offline wymaga modyfikacji wczytywania danych, wszystkie dane są zawarte.

AR:
https://brain.fuw.edu.pl/edu/index.php/Pracownia_EEG/AR_1