# lesson_7 Запит і читання файлів
https://gitlab.com/konstantin-zivenko/work_with_files_2024_03_14_gr1101
 
# Завдання 1

Напишіть генератор, який повертає елементи заданого списку у зворотному порядку (аналог reversed).

# Завдання 2

Виведіть із списку чисел список квадратів парних чисел. Використовуйте 2 варіанти рішення: генератор та цикл

# Завдання 3

Напишіть функцію-генератор для отримання n перших простих чисел.

