# Nom del projecte
Curriculum WEB

# Temàtica
És un curriculum web

# Descripció de les pàgines 

La meva intenció es tenir un header fixe que surti a totes les pàgines i després a través de l'id els vaig cridant en funció el que esculls en el menú. En els menús et dono l'opció d'escollir el que vols veure de mi
- La meva descripció amb una imatge
- L'experiència que tinc
- Estudis
- Habilitats o aptituds


[enllaç de la web](https://prove.it_igh2.gitlab.io/projecte_web_marchortelano/)
