# Praegus travels
Bestaat uit 3 onderdelen: 
- Praegus travels app: UI met SoapUI backend
- Cucumber testproject voor de Praegus travels app
- Fitnesse testproject voor de Praegus travels app

Start de exe en richt de mock in in soapui. 

Vanuit Intellij kun je de tests draaien. 

http://localhost:8000/praegustravels/index.html
http://localhost:8000/praegustravels/new.html

http://localhost:8000/praegustravels/indexv2.html
http://localhost:8000/praegustravels/newv2.html
