# Vodoměry UJEP

## Spuštění
Před spuštěním je nutné vytvořit v adresáří databázový soubor: database.db

Gitlab Runner (CI/CD) na UJEP (d3, d4), myslet na:
Pro generovani docker in docker je potreba zapnout privileged rezim + nastaveni cesty k certifikatum v gitlab-runneru:
- privileged = true
- volumes = ["/certs/client", "/cache"] 