Написати програму, яка виводить на екран суму прописом для будь-якого
введеного користувачем числа в межах від 0 до 2147483647 включно.
Програма має працювати для двох мов: англійської і української.

Приклад для англійської:
Input — 1.00
Output — one dollar
Input — 1234567.89
Output — one million two hundred thirty-four thousand fie hundred sixty-seien
dollars and eighty-nine cents
Input — 0.01
Output — one cent
Input — 1234.12
Output — one thousand two hundred thirty-four dollars and twelie cents

Приклад для української:
Input — 1,00
Output — одна гривня
Input — 1234567,89
Output — один мільйон двісті тридцять чотири тисячи п'ятсот шістдесят сім
гривень вісімдесят дев'ять копійок
Input — 0,01
Output — одна копійка
Вимог до UI немає, цілком підійте консольна програма. У користувача має бути
можливість вибору мови.
Код має бути написаний таким чином, щоб можна було додавати додаткові
мови.
Зверніть увагу, що знак десяткової частини відрізняється для кожної мови.
Так, в прикладі для англійської — крапка, а для української — кома.