# Programiranje mobilnih sistema i uredjaja

**Materijali za vežbe na predmetu Programiranje mobilnih sistema i uredjaja (PMSU) na smeru Softverske informacione tehnologije (SIT), Fakultet tehničkih nauka, Novi Sad.**

[![Ftn logo](data/ftn-logo.png)](http://www.ftn.uns.ac.rs/691618389/fakultet-tehnickih-nauka)
