# Назначение
Создаёт роль для gitlab-ci\cd пайплайна.
Роль даёт права на создание кластера EKS.
Эту роль можно ассумить только с определённого проекта  (var.gitlab_group_*)

# ChatGPT пояснення
Ця політика відноситься до AWS Identity and Access Management (IAM) і вказує, що роль може бути передана (AssumeRoleWithWebIdentity) до користувача, який аутентифікується за допомогою OpenID Connect ідентифікації, яка надається за допомогою провайдера OpenID Connect, який має ARN (Amazon Resource Name) змінної gitlab.arn.

Ця політика також включає умову, яка обмежує передачу ролі залежно від деяких значень, які містяться в твердженні "Condition". У цьому випадку, роль може бути передана тільки тоді, коли значення параметрів, що містяться у змінних (var), співпадають з певним значенням додаткових параметрів, які передаються в заявці OpenID Connect ідентифікації.

Конкретно, умова обмеження передачі ролі в цій політиці вимагає, щоб "sub" параметр OpenID Connect ідентифікації, що надходить від провайдера OpenID Connect, був дорівнював рядку "project_path:${var.gitlab_group}/${var.gitlab_subgroup1}/${var.gitlab_subgroup2}/${var.gitlab_project}:ref_type:branch:ref:${var.gitlab_branch}". Це значить, що роль може бути передана тільки користувачам, які входять у вказаний проект та гілку відповідно до цього значення.




