# minisim_1

Ett hobbyprojekt där vi simulerar interaktioner mellan människor. Vi börjar i en liten skala och låter det växa an efter

När tankarna klarnar får vi förhoppningsvis bättre anteckningar än de här:
![alt txt](PM 2019-11-07_2.jpg "Sida1") 
![alt txt](PM 2019-11-07_1.jpg "Sida2") 