AKTUALNA WERSJA DOSTĘPNA ONLINE

[https://lzych.pl/biblioteka/](https://lzych.pl/biblioteka/)

Konto admina: 
admin_user@poczta.wwsi.edu.pl
ZAQ!2wsx

REPOZYTORIUM APLIKACJI FRONT-END'OWEJ:

https://gitlab.com/lksz/biblioteka

REPOZYTORIUM APLIKACJI BACKENDOWEJ:

https://gitlab.com/ma.dzwigala/projekt-zespo-owy---biblioteka

REPOZYTORIUM TESTOW AUTOMATYCZNYCH

https://gitlab.com/peper.piotr/biblioteka_robot
