Rest
==========================



Zadania
-------

Requesty
--------


Odpowiedzi (response)
---------------------


Kody HTTP
---------

* ``200`` - powodzenie. Request poprawy. Odpowiedź poprawna.
* ``400`` - zły **request**. Źle sformuowany request / problemy z autentykacją.
* ``500`` - błąd wewnętrzny serwera. Najczęściej gdy popełniliśmy jakiś błąd w kodzie np. w django.

Pierwsze
________

Drugie
______
