# Lekcja 4
## Zadanie 4 - basic
Stwórz funkcję `colorizeElement`, która będzie zmieniała stylowanie przekazanego w parametrze elementu. Funkcja może otrzymać dowolny element HTML w parametrze. Funkcja powinna dodawać do elementu klasę `new-class`, atrybut `data-tag` przechowujący nazwę tagu otrzymanego w parametrze, oraz powinna ustawić kolor tekstu w tym elemencie na `#f1f1f1` i wielkość czcionki na `12px`. Na koniec, funkcja powinna zwrócić zmodyfikowany element.

Przykładowy input:
`<div id="test"></div>`
`colorizeElement(document.querySelector('#test'));`

Przykładowy output:
Element `<div id="test" class="new-class" data-tag="div" style...></div>`
