# Lekcja 4
## Zadanie 2 - basic 
Stwórz funkcję `createList`, która będzie tworzyła 3 elementową listę zakupów. Lista powinna mieć postać znacznika `<ul>`, posiadać identyfikator `list`, a zawartość elementów `<li>` może być dowolna. W zadaniu należy użyć funkcji `document.createElement` do tworzenia elementów i `appendChild` do podpięcia listy do elementu `<body>`. Funkcja musi również zwrócić tą listę na samym końcu.

Przykładowy input:
brak

Przykładowy output:
Element `<ul id="list"><li>Test 1</li><li>Test 2</li><li>Test 3</li></ul>`
