# Lekcja 3
## Zadanie 2 - pro 
Stwórz funkcję `uniqArray`, która otrzyma w parametrze dowolną tablicę, argument typu `Array`. Funkcja ta ma zwrócić nową tablicę, która będzie zawierała tylko unikalne elementy. Jeżeli tablica wejściowa będzie posiadała powtarzające się elementy, to nowa zwracana tablica ma posiadać tylko jedno wystąpienie danego elementu.

Przykładowy input:
`uniqArray([1, 1, 1, 1, 2]);`

Przykładowy output:
`[1, 2]`
