# Lekcja 3
## Zadanie 1 - pro 
Stwórz funkcję `reverseArray`, która otrzyma w parametrze dowolną tablicę, argument typu `Array`. Funkcja ta ma zwrócić nową tablicę, która będzie odwrotnością tej pierwszej tzn. ostatni element będzie pierwszym itd. Pamiętaj aby funkcja nie modyfikowała oryginalnej tablicy z parametru!

Przykładowy input:
`reverseArray([1, 2, 3, 4, null])`

Przykładowy output:
`[null, 4, 3, 2, 1]`
