# Lekcja 3
## Zadanie 4 - basic 
Stwórz funkcję `filterItems`, która będzie posiadała dwa argumenty typu `Array`. Funkcja ta z otrzymanych w parametrach dwóch tablic liczb całkowitych, przefiltruje je w taki sposób aby wydobyć tylko liczby większe od zera, a następnie zwróci je obie w postaci jednej połączonej tablicy.

Przykładowy input:
`filterItems([1, -2, 3], [4, -5, 6]);`

Przykładowy output:
`[1, 3, 4, 6]`
