# Lekcja 3
## Zadanie 2 - basic 
Napisz funkcję `multiplyBy`, która otrzyma dwa argumenty, pierwszy typu `Array`, oraz drugi typu `number`. Funkcja ta ma zwrócić nową tablicę, która będzie wynikiem przemnożenia każdego elementu tablicy z pierwszego argumentu, przez drugi argument. Pamiętaj aby nie modyfikować oryginalnej tablicy!

Przykładowy input:
`multiplyBy([1, 2, 3, 4], 2);`

Przykładowy output:
`[2, 4, 6, 8]`
