# Lekcja 3
## Zadanie 1 - basic 
Napisz funkcję `modifyEverySecondElement`, która otrzyma jeden argument typu `Array`, będzie to tablica liczb naturalnych. Funkcja ta ma zwrócić zmodyfikowaną tablicę (tą, która jest przekazana w parametrze) w taki sposób, aby co drugi element był powiększony o 1.

Przykładowy input:
`modifyEverySecondElement([1, 2, 3, 4]);`

Przykładowy output:
`[1, 3, 3, 5]`
