# Lekcja 2
## Zadanie 2 - pro
Stwórz funkcję `sentenceToUpperCase`, która będzie przyjmowała jako argument zmienną typu `string`. Funkcja powinna przetworzyć wprowadzony ciąg znaków w taki sposób, że co drugi wyraz będzie pisany dużymi literami, a następnie funkcja zwróci zmodyfikowany tekst. W przypadku podania tylko jednego słowa funkcja powinna zmodyfikować tylko ten jeden wyraz.

Przykładowy input:
`sentenceToUpperCase('Ala ma kota');`

Przykładowy output:
`Ala MA kota`
