# Lekcja 2
## Zadanie 1 - pro 
W języku polskim większość żeńskich imion kończy się na literę "a", co pozwala na szybkie zidentyfikowanie płci na podstawie imienia. Wyjątkiem jest imie Bonawentura, które jest imieniem męskim.
Napisz funkcję `isMaleName`, która na podstawie podanego imienia (parametr typu `string`), zwróci `true` w przypadku gdy podane imie będzie męskie, lub `false` gdy imie będzie żeńskie. Pamiętaj o wyjątku jakim jest imie Bonawentura. Dla tego imienia funkcja powinna zwrócić `true`.

Przykładowy input:
`isMaleName('Tomasz');`

Przykładowy output:
`true`
